spoko spoko , ma ktoś kamere cyfrową albo cyfrówkę co robi dobre filmy ? nagrali byśmy coś wysłał by mi materiał i bym coś zmontował
Printable View
spoko spoko , ma ktoś kamere cyfrową albo cyfrówkę co robi dobre filmy ? nagrali byśmy coś wysłał by mi materiał i bym coś zmontował
ja niestety nie dysponuję na tyle dobrą cyfrówką (ma już swoje lata), no, ale z pewnością ktoś będzie miał, oby tylko nie zapomniał zabrać;)Cytat:
Napisał Kosiar
Pozdrawiam.
- Rafał
tez wpadne .jeszcze nie bylem na spotkaniu alfy bo jestem niedawnym nabywca.wiec do zobaczenia i pozdrawiam
sorki przedtem nie ten cytat wcislem. :mrgreen: ja bede mykal zakopianka wiec mozemy zaczepic zderzaki gdzies w Lubniu.Cytat:
Napisał adi599
lacky no jasne ze tak,w Lubniu sie spotkamy a co do godziny to ustalimy :) aparat cyfrowy jakis tam mam ale mysle ze niech kazdy wezmie cos tam pstryknie lub nagra a Kosiar juz cos zmontuje :mrgreen:
komandos65, Witam! Pomysł kolegi mi odpowiada też od nie dawna posiadam Alfunie i nigdy nie byłem na takim spotkanku a ze jestem z Łańcuta więc jak cos mozemy jechac razem zawsze bedzie razniej i łatwiej trafic hehe!
Mysle ze tez wpadne :P ,co prawda mam impreze w sobote ale powinienem dac rade :DDD
pozdrawiam
no to myśl , myśl bo liczę na pogodę i taki mały rekonesans przed Esztergom :mrgreen:Cytat:
Napisał robak#21
no to sie nam robi niezła gromadka
...i ja się zjawię na pewno:) Z racji, że jestem świeży w gronie Alfistów, chętnie poznam ludzi :)
Proponujecie grill'a? Hmm, zabieram zatem kiełbache:D
Co do miejsca - Kryspinów dobry pomysł. Ewentualnie okolice Pieskowej Skały/Ojcowa - 20km od Krakowa, a miejsca naprawdę genialne!
oby tylko pogoda dopisała:)