bobryt, jeszcze jest trochę czasu, coś wymyślimy co by samemu się nie tułać ;)
Printable View
bobryt, jeszcze jest trochę czasu, coś wymyślimy co by samemu się nie tułać ;)
Ar_33 jeśli będziesz dojeżdżał do jedynki w Świeciu to możesz liczyć na towarzystwo
W takim razie nie widze problemu ponieważ jedzie także kolega Tmin z rodzinką więc zajmiemy cały domek który prosze już dla nas rezerwować, razem będzie 5 os w tym jedno dzieckoCytat:
Napisał Mała
Pyreczko ,
Już nie mogę sie doczekać kiedy znów przyjedziecie nad nasze piękne morze.
J
eżeli ktoś chiałby otrzymać więcej informacji służę pomocą pod nr tel 607 600 900
pozdrawiam
W plan zlotu dorzucamy bezplatna diagnostyke komputerowa ,ktora bedzie dzieki Ti Amo Alfa Club,takze bedzie jeszcze bardziej super...hehe :D
To świetnie to akurat mi się przyda Spike mógłbyś do mojej osoby dopisac jeszcze dwie?
Są jeszcze 2 miejsca? Ja jestem szczesliwym posiadaczem alfy 156 ;] od 2 dni o.O forum czytam od 2 miesiecy moze nawet ;] Chcialbym sie dolaczyc? 2 miejsca sa?
Jaki jest ostateczny termin zapisywania.
Ja dopiero za jakieś dwa tygodnie będę znał swój majowy grafik. Jeśli w terminie zlotu będę miał wolnę to chętnie się pojawimy.
Jade moja bella z wami a napewno bede ruszal z gryfina z kubasem a kto ze szczecina chcialby sie przylaczyc to mozemy sie spotkac tam gdzie ostatnio na media markt
Ja bede ze Szczecina jechal 156ta. Z checia sie przylacze w "KULIG" xD
Pozdrawiam
ps.juz sie zapisalem