Ja w swojej wymieniałem i na 1000% nie mam takiego jak w EPER,tylko taki jak z Seicento wystarczy podniesc mieszek i tam widac jaki jest korpus
Printable View
Tydzien temu bylem w serwisie autka.pl i kazalem wymienic ten korpus, okazalo sie ze stary jest ok. Po wymianie lewarek chodzi ciezko, wrecz ledwo wraca na neutral a luz ktory byl jest dalej, tylko ze teraz juz nie lata tak swobodnie jak wczesniej... :(
Witam Panowie, otóż dołączam do grona kolegów, którzy mają problem ze skrzynią.. moja alfa jest z rocznika 2006 - przebieg podobno 126 tysięcy ... w co wątpię, z autkiem wszystko ok poza skrzynią biegów... wsteczny czasami trzeba wrzucić dwa razy bo nie zawsze załapuje , jest luz na lewarku ale to osobiście mi nie przeszkadza, jednak przeszkadza mi strzelanie podczas zmiany biegów - najbardziej 1-2-3 , gdy zmieniam biegi słychać "strzał" lub coś podobnego, nie zawsze, ale tak jest - stał lub jakieś łamanie :/// - po drugie mam możliwość kupić zestaw BOSE do mojej alfy - radio, głośniki i wzmacniacz i subwoofer z zabudową - 400 zł z wysyłką - co wy na to? radio i głośniki mam ale rezerwowe zawsze się przydadzą :D czy ktoś wie jaka jest cena takiego montażu zestawu Bose? moje radio na tych głośnikach gra fatalnie ... głośność ustawiona na 30 i dopiero słychać radio :/
Odswierzam temat, jaka moze byc jeszcze przyczyna tych luzow, wymiana korpusu nie pomogla a luzy dalej sa jak na filmiku z poprzedniej strony.
Moga to byc luzy na linkach? czy moze na skrzyni biegow?
Czy ktoś kupował zestaw z ASO tak jak kolega wheelerwasp02 ?
I czy to działa tak jak pisał kolega?