siemka, czy ktoś z was wie jak ten kapselek zdjąć z tej gałki???
Printable View
siemka, czy ktoś z was wie jak ten kapselek zdjąć z tej gałki???
wiesz co Buratino tym wpisem nie wiem co chcesz pokazac??Jaki z Ciebie bufon i jaki to nie jestes bogaty i nie wiem na co Cie stac??Idz zrob sobie moro bo Cie stac,pomaluj sobie felgi na rozowo bo masz styl i Cie stac,zrob sobie czolg jak ktos Ci zrobil juz kiedys wizualizacje bo przeciez Cie stac.Mnie i innych moze nie stac na takie "tandetne" pierdoly,a kto jak sobie kupil swoja 9 to chyba nie powinno Cie interesowac bo Tobie nikt do portfela nie zaglada
A czy ktoś z Was jest zorientowany jak zdemontować gałkę w Q-tronicu ? Żaluzyjka na dole mi się podwija i bez demontażu gałki ani rusz. Może ktoś naprawiał żaluzję ?
Witam !
Obszywanie gałeczek tą skórką perforowaną z czerwoną nitką tak jak w wersji Ti jest jeszcze aktualne ? Czy próbował ktoś może zrobić czerwone podświetlenie w tym oryginalnym kapslu np. na czerwono ?
Czy ktoś wie jaka jest cena oryginalnego mieszka gałki zmiany biegów w ASO? Czy jest on osobnym elementem czy trzeba go kupić razem z panelem z przycikami?
Ja ostatnio kupilem mieszek od tego sprzedawcy
http://allegro.pl/alfa-romeo-159-kom...767320632.html
mialem mieszane uczucia jak zamawialem jako ze na aukcji nawet zdjec nie ma ale jak przyszly bylem bardzo pozytywnie zaskoczony, lepsze od oryginalow bo z prawdziwej skory