Pablo ja cie uduszę a miałem taką nadzieję, że znów się spotkamy i pogadamy.
Do wszystkich z Rudy, Zabrza i okolic Pisać kto jedzie to spotkamy się w jednym miejscu i polecimy tak jak ostatnio kolumną !!!!!!! ZOSTAŁ JEDEN DZIEŃ ŻEBY SIĘ ZGADAĆ
Printable View
Pablo ja cie uduszę a miałem taką nadzieję, że znów się spotkamy i pogadamy.
Do wszystkich z Rudy, Zabrza i okolic Pisać kto jedzie to spotkamy się w jednym miejscu i polecimy tak jak ostatnio kolumną !!!!!!! ZOSTAŁ JEDEN DZIEŃ ŻEBY SIĘ ZGADAĆ
sylvel1979 daj znac ile tych ludkow bedzie od Ciebie bo nie chce zeby komus braklo ciasta i % :)
Ok, panowie. Ja niestety odpadam :(
Musze pozamykać pewne tematy przed wyjazdem.
No to Ci, którzy będą niech dadzą znać, o której godzinie najpóźniej się zbieramy bo ja mam dzisiaj ostatnią nockę i muszę sobie budzik nastawić żeby nie zaspać:P
przykro mi to pisac, ale odpadam, spadła na mnie inna bardziej smutna impreza ( pogrzeb) i nie dam rady sie zerwać, nie wypada mi, a po za tym bellunia ma himery i nie chce mi zimnym wiac do srodka, a gotowac sie tez nie moge:(:(:(
ale babus zyczenia wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia juz ci skladam i wielkie sory.
niestety zrzadzenie losu ,małe problemy zdrowotne więc odpadam:(
Babus wygląda na to że z Halemby śmigne tylko ja z kumplem więc ciacha chyba starczy :D ciekawe jakiego teraz masz stresa zostało Ci jeszcze tylko kilka godzin :mad:
jest grubo:) ale bedzie dobrze oby dopisali Ci, ktorzy sie zapisali !!!
Ja za chwilkę idę swoją belle polerować a Ty się nie martw wszystko będzie ok nawet jak przyjedzie 10 AR to i tak będzie super wyglądać!!!!!
---------- Post added at 12:34 ---------- Previous post was at 09:08 ----------
alfa wypolerowana zaraz ruszamy do zobaczenia na miejscu !!!!!:D
To na którą wszyscy planują podjechać pod Victorię?