Pełen szacun za profesjonalnie oświetloną scenę :D Żałuję, że nie mogłem przyjechać. :(
Printable View
Pełen szacun za profesjonalnie oświetloną scenę :D Żałuję, że nie mogłem przyjechać. :(
Opel dowlókł się do domu ;)
Zlot był rewelacyjny! Trochę żałuję, że nie mieszkałem z wami w domkach, ale przy najmniej za rok tego błędu już nie popełnię.
Zabawa na torze dostarczyła sporo adrenaliny! Trochę też stresu o oponki... Zazdroszczę Kamilowi, że miał drugi komplet na tor. Czekam na komplet czasów!
Ale o hamulcach w ogóle nie myślałem ;) Kończące się tylne hamulce... skończyły się na Rajdzie. Jeden klocek chyba nawet wypadł - później to potwierdzę. Tarcie przy jeździe, straszne bicie przy hamowaniu... ciężki był powrót do Warszawy. 5 godzin wlokłem się 70km/h i hamowałem biegami. Wyprzedziły mnie chyba wszystkie samochody w Polsce - zapomniane uczucie :P Ale jest też plus - spalanie 7,8l/100km!!!!! (średnia prędkość 57km/h)
Wielkie podziękowania dla organizatorów. Kawał dobrej roboty!
No ja też czekam na wyniki z toru :D w końcu chyba nie na darmo zdzierałem opony :D
I doszły mnie jakieś słuchy, że z rajdu turystycznego wyszedłem dość dobrze, prawda to?
Przyjechalem na totalnego spontana i niezaluje!!! Podziekowania dla organizatorow za dopiecie wszystkiego na ostatni guzik naprawde niema sie do czego przyczepic:) opraz pozdrowienia dla wszystkich!!!
również dojechałam do Was na spontana tylko na tor, ale dla samego przejazdu z Grzegorzem warto było:D
świetnie się bawiłam i za rok trzeba w końcu pomyśleć o zaliczeniu całego zlotu z większą kielecką ekipą.
pozdrawiam
Ja również chciałem podziękować ORGANIZATOROM za tak świetny zlot. Widzimy się za rok :*
Ale wrażenia nie zapomniane jak Fiergloo wciskał pijanego Jagiela przez okno do domku a no i Fiergloo Twoj ulubiony teks "k..... ja p......" Pozdrawiam