przy 178 cm tez nie.Ja lubie podlubac w nosie za kolkiem :D.Mi ogolnie jest wygodnie w moim aucie
przy 178 cm tez nie.Ja lubie podlubac w nosie za kolkiem :D.Mi ogolnie jest wygodnie w moim aucie
Zadnej sruby nie luzowalem,ale uzylem troche sily:)lekko nie bylo:)
Czarny ale dzieki takiemu w ciebie bzdurnemu temacikowi dowiedzialem sie ,ze mam reulacje podlokietnika,a inni z kolei ,ze ma podwojne dno:)
Wiec naprawde troche wiecej pokory dla innych,no chyba ,ze wychodzisz z zalozenia "nie wazne co pisze,wazne ze pisze"
Pisalem Ci juz kiedys ,ze sporo twoich postow jest ......
o regulacji podlokietnika dowiedzialem sie z forum ale z innego tematu,a to zeby nie zauwazyc duzego schowka w podlokietniku to juz nie napisze kim trzeba byc.No i trudno ze sporo moich postow jest....musicie sie przyzwyczaic albo nie wiem czy jest opcja IGNORUJ.Zaczyna mi sie juz tu nudzic na tym forum i powstaje balagan przez powielanie tematow
A wiec to z nudow sie "wszystkich" czepiasz:)A pisalismy abys zostal Adminem,bylby lad i porzadek:)
nie z nudow tylko z bezsensownosci tematow i powielania ich(oczywiscie tych potrzebnych).Wiesz zeby byc adminem to trzeba znac to i owo tak jak zeby zostac jurorem w konkursie fotograficznym.Nie ma tak latwo.Pewnie dla mnie zbyt wysokie progi,a pozatym jestem zbyt krotko na forum i Ci co sa dluzej by mnie zlinczowali
Sorry ze nie wszyscy sa tak sprytni i wspaniali jak Ty, ale... wrzuc na luz, to jest forum, na forach sie gada o wszystkim a to oznacza ze o pierdolach tez, jesli Cie to irytuje to po prostu nie wchodz w takie tematy, a jak juz wejdziesz, przeczytasz i sie zirytujesz to zamiast pisac z dupy posta z nudow idz i np. umyj swoja AR, ja umylem wczoraj, ide zalozyc o tym temat, mam nadzieje ze sie wypowiesz o swoich technikach mycia, czasie, ilosci zuzytej wody itd. PEACE!
No jak mozna tego nie wiedziec ze jest taki schowek.Dziecko by to odkrylo,na zdjeciach jest nieraz-na allegro.Nie nie wypowiem sie w Twoim temacie.Wole podlubac w nosie.Peace
Dzieci maja to do siebie ze wszystko znajda, ja jakos przegapilem duzy schowek, ale czy to oznacza ze od razu trzeba to skomentowac w sposob jaki to zrobiles? Nie bedzie tematu o myciu, domysl sie czemu. Pis.
P.S. Moj podlokietnik sie tez przesuwa, odkrylem to dzis na tym forum razem z duzym klimatyzowanym schowkiem i jestem dumny jak Kolumb!
A mój niestety ani drgnie, śruby też nie dam rady ruszyć, jest z tworzywa i przy próbie odkręcenia jej szerokim śrubokrętem prawie ją objechałem. Nic to...
Ktoś tu chyba kiedyś pisał, że są dwie wersje podłokietnika - z regulacją i bez. Zależą zdaje się od kanapy w jakimś stopniu (?) Mój też ani drgnie.