-
lista:
1. Lopezius,
2. Cichy + Addicted,
3. Alces1,
4. Maffiu,
5. Gopcio + Kosiar,
6. Korczu,
7. Robak#21
8. t.o.mek
9. Mach
Jeszcze jedno bo musiałem wstać z wyra ;// (za dużo myślę chyba) :wink: . Temat jest aktualny czyli Kraków 11 maj 2008 godz. 15:00 tam gdzie ostatnio, wszelkie propozycje odnośnie innych spotkań, zostają propozycjami, które mogą być przedstawione w innych tematach, i aby zapanować nad topic'iem postanowiłem nie zmieniać już ani godziny ani daty. Kolejne propozycje spotów zostaną rozważone przez wszystkich uczestników, którzy będą obecni na spocie w Krakowie 11 maja.
PS. Wszystkich południowców proszę o pomysły na lokalne spoty, zgromadzenia fanów marki Alfa Romeo, cokolwiek, panowie żebyśmy sie mogi spotkać w większym gronie, każda propozycja jest mile widziana, zacznijcie coś myśleć (Żory, Rybnik, Wodzisław itd.) odwiedziłem Was niedawno, cienko z Alfisti u Was coś???
11 maj - zapraszamy do Krakowa!!!
-
Ja odpadam. 10-11 mam impreze w górach z kuli 10-ciu lat po maturze.
-
Lopezius, mam kilka pomysłów na czerwiec ale to najepiej przedyskutujemy jak się spotkamy na zlocie w maju, ja najprawdopodobniej będę jeżeli będę w kraju, czyli tak na 80%.
Myślałem o czymś grubszym, czyli letnim zlocie AR (tylko i wyłacznie), można poprosić Urząd Miasta o wsparcie, pozatym obowiązkowo gril, jakaś informacja do prasy, myślę też o znalezieniu jakiegoś obiektu do małych prób szybkościowych ... 1000 pomysłów ale potrzebuję chęci z Waszej strony i przede wszystkim akceptacji, bo w końcu nie każdemu może się podobać to co mnie.
-
nooo nareszcie mam kompa zlozonego :D nie bylo mnie pare dni a tu tyle sie narobilo :)
-
Witam wszystkich!
Postaram się też wpaść na ten zlocik moją staruszką!!
Pozdrawiam
-
Ostatni spot swoim przebiegiem był dosyć spontaniczny, zwłaszcza przejazd do Skały (całe szczęscie że miałem telefon do Mrutyna i jakos sie znależliśmy) Dlatego proponuje ustalić wczesniej jakiś plan/harmonogram. Może beda jakies fajne pomysły to też wiecej alfistów sie zjawi. Primo propozyja to kawalkada przez kraków, moze nie koniecznie przez rynek. jak ustalimy wczesniej trase to moze sie nie pogubimy.
Po drugie primo, fajnie byłoby sobie mocniej pocisnać i poczuc zapach spalonej gumy. Niesestety nic mi nie wiadomo o torze w Krakowie, ale moze ktos zna jakos ustronną miejscówke, gdzie mozna by to bezpiecznie zrobić.
-
Tak się zastanawiam, czy comiesięczne spotkania, to nie jest zbyt często. Mam na myśli wpływ częstotliwości spotkań na frekwencję. Zobaczymy jak w miarę upływu czasu będzie się zapełniać lista, ale póki co 9 Alf to nie za bogato. Śmiem twierdzić, że poprzednim razem było znacznie większe zainteresowanie tematem.
Pozdrawiam i zachęcam do spotkań!
- Rafał
-
lista:
1. Lopezius,
2. Cichy + Addicted,
3. Alces1,
4. Maffiu,
5. Gopcio + Kosiar,
6. Korczu,
7. Robak#21
8. t.o.mek
9. Mach
10. Mojax (na 80%)
11. Darknes (postara się wpaść)
Aktualna lista, na tą chwilę :)
-
Jeżeli chodzi o zainteresowanie to jest teraz dużo lepiej niż ostatnio ponieważ na 2,5 tygodnia przed poprzednim spotem na liście było tylko 9 osób a teraz do spota mamy 3,5 tygodnia i na liście widnieje 11 osób :D
-
Postaram sie tez wpaść, jesli spot bedzie troche trwał to na pewno przyjade tylko musze skonczyć nauki przedmałżeńskie :)