Przy odpalaniu błędy i święca się kontrolki cały czas i nie ma ABS kontroli trakcji
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czym.sie mam podłączyć do modułu i gdzie? Normalnie przez wejście Obd czy gdzieś coś innego jest
Jak zgasisz auto i ponownie odpalisz nadal masz błędy abs/hill holder i kontroli trakcji czy znikają?
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
Nadal
pisałes "moze zaczyna czujnik padać? blad złapany przez kompa blokuje hh/asr itp na jakis czas - pamietam ze w 159 to zajelo jakies kilkanascie km po naprawie (no chyba ze skasujesz blad). polecam podlaczyc sie przez obd i sprawdzic jaki dokladnie blad siedzi, bo tak to wrozymy z fusow czy to czujnik sprzegla, hamulca,abs czy jakis inny.
za 60zl kupujesz na allegro od pmfactory elma327 bt (z usunietym tezystorem pid fiat/alfa) do tego adapter typ 1zielony i z komorki z androidem z AlfaOBD Demo sobie grzebiesz w kompie abs i wszystkich innych kompach"
a wiec tak czujnik kupilem sprawny uzywany i po zmianie nic sie nie zmienilo (czujnik sprzegła) blad sprzegla skasowałem wiec nie ma juzz rzadnych błedów...bynajmniej te co pokazuje apka...