I bardzo dobrze,że grono zadowolonych klientów jest coraz liczniejsze bo jeśli ktoś dba o klienta to bedzie go miec. :)
Printable View
Dzisiaj byłem i polecam!
Obsługa super! Jeszcze nie zdążyłem wysiąść z samochodu a miły Pan podszedł i zapytał czym może służyć ;)
Wszystko załatwione maksymalnie szybko i fachowo w bardzo atrakcyjnej cenie.
Nawet za szybko bo moja dziewczyna narzekała, że nawet nie zdążyła obejrzeć całego odcinka Hausa w bardzo fajnej poczekalni ;p
Ja dziś byłem na zmianie kapci i felg na zimowe i kolejny raz zostałem solidnie obsłużony i oczywiście bez kolejki :)
Zostawiłem również alu na prostowanie, bo niestety są w mało zadowalającym stanie, ale Wojtek zna się na rzeczy i wierzę, że doprowadzi je do świetnego stanu. Jutro pewnie zawitam na myjkę :)
Dzis odstawilem na mycie w srodku:) jesli bedzie tak samo wypucowany jak byl na myjni recznej:) to zawartosc bagaznika przy gasnicy idzie dla chlopakow, ktorzy go czyscili:)
Trzymam kciuki :P
Ja tam zawsze jakiś czteropak woże w aucie. A za solidna robote po piwku się należy.
No to musze znowu pochwalic zaloge myjni:)... Samochodzik w srodku doszorowany i udalo im sie doczyscic (w 1 dzien) to co na 2 innych myjniach nie byli w stanie zrobic przez tydzien:) .
Dodatkowo wysprzatane w kazdym kaciku. I co mnie zdziwilo to zaplacilem o okolo 40% mniej niz u konkurencji...
ps. klucz-> mam nadzieje ze kierowniczka przekazala "gratis" dla chlopakow, bo spisali sie super.
A zeby nie bylo kolorowo i malinowo to dodam:) ze niestety nie udalo sie wysuszyc autka do konca :) - tak wiem i jestem tego swiadomy ze to nierealne w pare godzin, ale pomarudzic trzeba;p
pozdro
Dołączyłem i ja do grona zadowolonych klientów. Z czystym sumieniem polecam Wojtka;)
p.s. widać że świeża firma dba o klienta, jeśli tak pozostanie to i ja pozostanę stałym klientem;)
Forumowiecze! Zapraszamy serdecznie na grudniowe promocje! W tym miesiącu oprócz stałych rabatów (15% na myjnię i 20% na wulkanizację) proponujemy kawę i konserwację uszczelek GRATIS.
Zapraszamy serdecznie,
W-SPA
ul. Banderii 2A
u zbiegu ulic Płockiej i Obozowej.
Co jest z wami chłopaki? Wszyscy już na zimowych oponkach?