U mnie podobnie swieca. Dzis dalem do serwisu i kazalem miedzy innymi sprawdzic i ustawic - zobaczymy co zrobia.
Printable View
Zakładam że masz legalnego FESa, wiec zrób aktualizacje do najnowszej wersji bo ta 2.3.1 to już trochę wiekowa. Lampy masz w głównym drzewku:Załącznik 75533
U mnie juz ok ustawilem swiatla "recznie"
Poziomowane dziala przy starcie (swiatla na auto) potem juz nie, ale tak widocznie to wymyslili :'(
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
No i wyjaśniła sie sprawa mojego uszkodzonego czujnika. Okazało sie ze podczas wymiany wahacza mechanik zamontował odwrotnie tą blaszke co doprowadziło do pęknięcia czujnika :(
mi tez zalozyli odwrotnie co spowodowalo pekniecie ale co kropelka sklei zadna sila nie rozklei:D
U mnie przy okazji wymiany przycisku w klapie bagażnika, ustawili światła i teraz jest ... Rewela!!
Wreszcie cos widzę przed samochodem dalej niż 15m!!! Polecam sprawdzic.
Podepnę się pod temat.
Koledzy, czy po włączeniu świateł za każdym razem powinno być widać jak lampy zmieniają położenie/ustawienia?
Mam pytanie xenony powinno się włączyć dopiero po uruchomieniu silnika? czy mogą być cały czas włączone czy szkodzi im odpalanie auta na włączonych xenonach?
Ciezko powiedziec czy szkodzi odpalanie na wlaczonych swiatlach...
tak czy siak producent tak to wymyslil ze aby pozycjonowanie zainicjowac musisz wlozyc kluczyk na swiatlach w pozycji auto...
Pozdrawiam