Zdecydowanie się z Tobą zgadzam szerszeń.
Printable View
Imitacja człowieka.
tak wyslal amorki po kilku tym jak zglosilem sprawe do allegro i napisalem ponownie ze ide na policje i moze sie liczyc z tym ze bedzie mial wezwanie na komisariat w sprawie oszustwa. Ale to co pisal na allegro i mowil ze daje gwarancje ze amorki sa w super stanie to nie jest tak jeden skrzypi pisalem ze odsylam bo wyslal mi zlom ale jest bez odpowiedzi.
I pewnie teraz będziesz czekać na pieniądze. Tylko wyślij za pobraniem za potwierdzeniem odbioru żeby z Ciebie wała drugi raz nie zrobił.
no to pozostaje znaleźć chętnego :)
No to teraz sie sprawa pokomplikowala bo nie mozesz juz zglosic sprawy policji gdyz w tej sytuacji jest to niezgodnosc towaru z umowa. Pozostaje powodztwo cywilne, w przypadku ktorego prawdopodobienstwo wygranego procesu nikle.
co za ch*j nieuczciwy, nie dość że nie wysyłał towaru i wziął pieniądze to teraz wysłał złom, niewiarygodne jakim trzeba być sk***synem żeby coś takiego robić
Ja kupowalem u niego sprezyny, wzialem opcje za pobraniem i rzeczywiscie sprezyny doszly chyba po 3 dniach... wszystko bylo zgodne z opisem. Dlatego wole opcje za pobraniem bo przynajmniej jak koles nie wysyla towaru to go olewam i kupuje gdzie indziej a kase mam przy sobie. Kontakt byl z nim dobry. Tym bardziej jestem zdziwiony.