-
kolego andrzejm36
LOUD działa, zle sprawdzilem za pierwszym razem. Nie dziala tylko regulacja bas i sopran, ale to mozna zastapic korektorem z iphona w moim przypadku
Ale szajbus0 ma racje, podbicie basow czy sopranow w urzadzeniu wejsciowym, to nie to samo co LOUD w radiu.
-
:) no własnie dziala i jest ok :) poza tym aj tylko pisąlem ze jak by nie działalo to byla by to lekka kupa :P
-
aktualizacja
Witam Panowie,
Minęło trochę czasu i chciałbym zaktualizować temat. Również posiadam iphone4 i chciałbym podpiąć tel aby słuchać muzyki przez spotify. Może ktoś z pd. wlkp (Ostrów,Kalisz, okolice) poleci mi osobę u której mógłbym dać radyjko do przerobienia?
Pzdr
-
Ja mam jacka. 3.5mm i kabelkiem podlzczam telefon do zmieniarki. Najlepszy sposob i bez inwazyjny w radio.
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
-
Dzięki za informację. Właśnie znalazłem na allegro http://allegro.pl/zmieniarka-cyfrowa...203221299.html , jednak na każdej z aukcji polecają montaż w schowku. Wiadomo, nie widać zmieniarki jednak przy korzystaniu z tel mija się z celem. U siebie w którym miejscu zamontowałeś? Leży luźno pod radiem, czy przypiąłeś po boku?
-
Mam ja w podlokietniku.
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
-
Zdecydowałem się na zakup zmieniarki. Dzięki za pomoc :)
A jaki dokładnie model polecasz? Czytałem kilka wątków dotyczących zmieniarek i przy niektórych czasem wyskakuję błąd "no cd".
Jeśli mam już wydać kilka stówek, chciałbym kupić coś sprawdzonego i godnego polecenia.
-
ja mam yatura który zresztą nie długo będzie na sprzedaż.
-
o! jak się zdecydujesz podeślij kilka fotek i cenę :)