a ja dzis widziałem znów tą srebrną strzałe.. AR 75 :twisted: ten dzwięk tego silnika powala na kolana.. nie machałem bo leciałem ciężarówką wiec i tak by mnie nie widział a tak szybko leciałem ze nikt mnie nie widział by heee :mrgreen:
Printable View
a ja dzis widziałem znów tą srebrną strzałe.. AR 75 :twisted: ten dzwięk tego silnika powala na kolana.. nie machałem bo leciałem ciężarówką wiec i tak by mnie nie widział a tak szybko leciałem ze nikt mnie nie widział by heee :mrgreen:
Jezzzzzzu ile sie tych Alfetek namnożyło w Szczecinie- normalnie w szoku byłem dzisiaj. Wiekszość jednak niekumata :|
Tak czy inaczej: pozdrawiam kierownika ślicznej ciemno niebieskiej 156 na rejstracjach PO...... pomachane i odmachane :mrgreen: moze gdzieś się ukrywa na forum :P
Potem w drodze powrotnej przed Gryfinem wymiana pozdrowień z AR 156 SW na blachach ZGR....
Czyżby coraz więcej zarażonych wirusem??
PS: Który z was przyznać sie posiada czerwoną 156 z przednim zderzakiem od GTA? No przyznać się :D . Widziałem, goniłem, ale skręcił nie po mojej myśli i się rozjechaliśmy...
To prawda po szczecinie jeździ tyle AR że niemożna się kijem odgonić a na forum jest nas garstka, ale walczymy z tą znieczulicą - poprostu ulotkujemy je, ale niestety niewiadomo czemu mało kto się odzywa :(
A mi sie wydaje że jechałem w sobote za marcina80 alfą od turzynu do wyjazdu na słoneczne :wink: Nie znam niestety osobiście więc tylko przypuszczam bo przeczytałem na naklejce :P . Pora wybrać sie na jakiegoś spota!
wizytowki trafiaja... ktos dotarl na arkonskim do mojej wisniowo-rozowej 155 ...;)
Hmmmm prosze kto sie nam tu odzywa. :P
na podleśnej?? :D
andrzew jechałeś dokładnie za mną i mijaliśmy ładniusią spajderkę na estakadzie, jadąc tak przed tobą zastanawiałem się czy ten ktoś jest na forum i już wiem że jest. No to mam nadzieję że na następnym spociku się pojawisz :D
dokladnie na podlesnej..;)
ktos tam w poblizu sie kreci...?;)
Marcin80 dokałdnie tak i ten spiderek byl chyba z Gorzowa bo tez na nia zwróciłem uwage :D