-
U mnie ta sama sytuacja. Jako że jeżdżę nią od niedawna przypuszczałem, że jest to spowodowane moim kręceniem się podczas zasiadaniem za sterami, jednak widząc ten temat coś mi tu śmierdzi...
Parkuję w garażu podziemnym gdzie jest sucho, lecz wiecznie i temperatura waha się między 5-10C obecnie.
Postaram się wybadać czy ta sytuacja występuje gdy zostawi się włączone światła mijania i wyłączy silnik czy w jakich przypadkach. Jak coś to dam znać :)
-
A ja myślałem, że to taka automatyczna funkcja, że samochód reaguje na odpowiednie warunki temperatury, wilgoci itd. Tzn. pewnie tak jest w istocie, chociaż producent tego nie planował :D
-
Mam to samo w po FL. Czasami po włączeniu świateł mijania same włączą się światła przeciwmgielne przednie. W przed FL tego nie było a jeździłem 7 lat.
Szczerze myślałem, że to tylko u mnie tak jest :P Przyzwyczaiłem się już. No chyba, że ktoś ma jakieś rozwiązanie?
-
Hejka, doznalem również i ja tego problemu, ale stalo sie to po wymianie przednich lamp, na lampy firmy tyc na postojowki dalem ledy z canbusem, wlacczaja mi sie tylne przeciwmglowe po wlaczeniu lamp ale nigdy ponownie po wylaczeniu przeciwmglowych sie nie wlaczyly bez "resetowania" może jest tam z przodu jakiś moduł moze ruszylem jakaś wtyczke?