-
NO TO JA MAM PROBLEM !!!!!!!I TO DUŻY !!!!BO NIEWIEM CZY WOLE PRZEJAZD PRZEZ MIASTO CZY PIWKO W CIEPEŁKU A JEDNEGO I DRUGIEGO NIEDA SIE POŁĄCZYĆ!!!! A NAJWIECEJ MNIE BOLI TO ZE W SOBOTE WSZYSCY BEDA PIC A JA NIE (niestety żeby bawić się mógł ktos pracować musi ktoś) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIEC MIAŁEM NADZIEJE ZE W PIATEK SIE UDA!!!!!
-
Tomaj najpierw przejazd po mieście a później piwko a czy ty będziesz prowadził jakiegoś sylwestra że akurat wtedy pracujesz bo jeśłi tak to chętnie przyjmę jakieś zaproszonko.
-
tylko co zrobie z autem po piwku???????ja jestem z okolic Kórnika i jak wruce do domciu??????a jezeli chodzi o sylwestra to jest dokładnie tak jak mówisz !!!!!organizujemy z kolega sylwestra na 100 osób !!!!!!i zarazem gramy na tym sylwestrze na zmiane z orkiestrą !!!!a jezeli chodzi o zaproszenie temat do dogadania!!!!nawet nie miałbyś daleko od ciebie !!!!!!
-
jakbyś chciał jakieś piwko wypić to mógłbym po ciebie podjechać, zależy z której strony kórnika mieszkasz.
-
dokładnie miedzy Kórnikiem a Swarzędzem !!!do Kórnika mam jakieś 8km do Swaja 12km!!!!
-
to podjade jak chcesz będzie weselej się wracało.
-
ok !!!!jak możesz przyslij mi numer tel do siebie na biuro@jan-bud.net !!!!!!zadzwonie do ciebie i dogadamy szczguły !!!ale bardzo chetnie skozystam z twojej uprzejmości !!!!!!Chetnie bym pojechał swoja bella ale musze wybrać albo przejazd albo piwko!!!bo kierowcy brak !!!!żona z córką w domciu a brat bez prawka!!!!
-
-
Ja przyjadę autkiem więc piwko odpada :( a plan z przejazdem to mniej więcej jaki bo ja wlęcę na ok. 2 godzinki :) a później znowu do pracy :(
-
Siwy zyje zyje ale nie mam czasu na nic tyle roboty ze szok :/ nie wiem czy dam rade w piatek ale bede sledzil temat i bede was informowal :) Pozdro