A może 25 bo 26 i 27 mam roboczo do 22:00
---------- Post dodany o godzinie 13:16 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:42 ----------
pozDro
Printable View
---------- Post dodany o godzinie 13:16 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:42 ----------
pozDro
ja też mogę się pisać na jakiegoś grilla tylko w jakimś ciekawym dobrym terminie:D
Witam, Was chlopaki..., coś się zaczyna tu dziać czy mi się zdaje... fajnie, czekam na ustalenia, piszę się na spocika.
Witam!
Też się chętnie spotkam ale 25-28 jestem w Milano na 100 leciu.Moz po przyjeździe to jakieś wrażenia przekazę.
Widze drodzy ziomale, że kolejny temat zdechł.
No to kolejny czas zacząć. Kto z ziomali wybiera się na zlot do Wrocka w sierpniu? Może uzbiera się jakiś mały konwój?
Witam!
No chyba się zdecydowałem>
Widze GODZINEK, ze jestes chyba tu jedyna osoba co zaglada na forum. Mysle, ze powinnismy sie spotkac przed zlotem zapoznac sie i ustalic szczegoly bo reszta ziomali wymiekla!!!
witam robicie moze jakiegos spota w sierpniu bo bd w olkuszu od 8 do 14 i chetnie bym poznal alfacholikow z olkusza.
Pozdrawiam Tomek
daj znać jak będziesz, ja z miłą chęcią się spotkam, nie wypowiadam się za resztę ale prawie nikogo tu nie ma chociaż alf na Olkuszu zatrzęsienie.
Ale widze kolego, że w Pszczynie masz podobny problem...
no w pszczynie tez ale niedaleko sa tychy a w droga strone bielsko wiec na spoty jezdze.
to sie jeszcze spiszemy:) dozoba i szerokosci