Haha no to może ja rozwieje twoje wątpliwości. Jeśli padnie Ci sprzegło w takiej E46 nie tylko w Dieslu ale i benzin to na wymiane tylko na serwis bo zamienników nie ma do tych aut i 4tyś. nie twoje jak nie więcej.
Printable View
nie wiem skad masz takie rewelacje sprzeglo od 520 przez 730 do 1300zł koło dwumasowe okolo 1500z-1800zł czyli cena normalna tyle co do alfy ....
Panowie panowie ! rozmawiam wlasnie z wlascicielem tej alfy. Co powiedziec? jak wam sie widzi? na nast stronach wiecej fotek :)
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...vash_bibi.html
koledzy chyba troche odbiegliście od tematu...
Ja widziałem to auto kilka razy na spotach i uważam że napewno jest godne uwagi !!!!! ale zeby nie było że jestem stronniczy musisz sam osądzić!!!! alfa obnizona tak jak moja i powiem tobie ze jest troszke twardo (kwestia przyzwyczajenia) ale fajnie trzyma sie w zakretach no i jeszcze jedno wygląd na tych 17stkach jest bardzo fajny pozdro i udanego zakupu
Ciekawe co byś powiedział o mojej :) Przebieg 57 tys, sprawdzony na examinerze, sprowadzona z Francji z lekko uszkodzonym bokiem. Jedyny minus na dzien dzisiejszy to branie oleju, zawias cały oryginalny ostatnio fachaman pyta ile to auto ma lat? Ja mówie osiem, a on...kur** jak nowe :P I z Tarnowa bys miał niedaleko bo aktualnie siedze w Grybowie. Jest tylko jeden problem...nie chce jej sprzedawać.