Cytat:
Napisał henekl
hej chyba mnie nie zrozumiałeś, mnie nie chodziło o to, że ty mógłbyś to jakoś załatwić, tylko pisałem do ogółu, żeby każdy nie szukał na własną rękę tylko się jakoś zorganizować i wg. mnie tak byłoby lepiej
Printable View
Cytat:
Napisał henekl
hej chyba mnie nie zrozumiałeś, mnie nie chodziło o to, że ty mógłbyś to jakoś załatwić, tylko pisałem do ogółu, żeby każdy nie szukał na własną rękę tylko się jakoś zorganizować i wg. mnie tak byłoby lepiej
To ja troszke odlece z tematem ( ale nie daleko ) :-)
Jak wiadomo nie kazdy ma navi w 166, a ja nie wiem czy mam :-( mam antenke na dachu ale nie mam czytnika , a koles od ktorego kupilem twierdzi ze navi dzialala za odrą ?
Koles mnie kłamie ? czy tak moze byc ?
Pozdrawiam
rds
a jesli ja mam sterowanie na kierownicy orginalne do ics to nie potrzebuje tego pilota???? :)Cytat:
Napisał henekl
Zeby moglo dzialac w DE to musisz miec oprocz czytnika zapakowana w nim CD z mapa.Cytat:
Napisał rds
Masz cos takiego po lewej w bagazniku??
Jesli nie masz ktos Cie najpewniej wkreca :D :D
Bardzo ciekawy patent. Gratuluję pomysłowości.
W prosty sposób obchodzi to ograniczenia starego systemu Alfy, zastanawiam się wczy nie można w tym pójść krok dalej - zastanawiam się czy ten komputerek ma wejście line in (a co za tym idzie mozliwośc podłączenia odtwarzacza mp3 oraz na jakiej zasadzie realizuje zestaw głośnomówiący, a nóż przez bluetooth). Nie udało mi się jeszcze znaleźć w Internecie odpowiedzi na te pytania.
a jesli ja mam sterowanie na kierownicy orginalne do ics to nie potrzebuje tego pilota.
Pisałem o tym że można zamiast pilotem obsługiwać orginalnymi przyciskami nawet na kierownicy tylko trzeba zrobić synchronizacje .
Jeśli chodzi o prowadzenie kabelka to ja puściłem kabelek koło wiązki z nawi , do tego trzeba wyciągnąć kanapę i odkręcić tunel ten koło ręcznego i tyle .
Jeszcze jedna sprawa z tym pilotem ja mam jeszcze opcję ze stacją dokującą do pilota jak by mi padła bateria to wkładam pilota do stacji dokującej i mam dalej sterowanie .
Po za tym jestem na etapie montażu dvd i mp3 pod ten system tak żeby było mażna pilotem obsługiwać nie tylko nwi ale też dvd ,ale to narazie testy jak i co będe pisał .
W bagazniku mam zmieniarke + wzmacniacz i miejsce na ten czytnik i kabelek niebieski do podlaczenia czegos ( pewnie czytnika ) no i pewnie koles oszukuje a tak mu dobrze z oczu patrzylo :-)Cytat:
Napisał areks
pozdrawiam
rds
Zycie... :roll: :roll:Cytat:
Napisał rds
Znaczy ze nia ma szns na navi ?
czy mozna to jakos dokupic i pokombinowac ?
Ja jednak popytam dalej. W którymś poście piszesz, że w systemie 5000 masz 99% pokrycia Polski, podczas gdy w opisach do najnowszych map Polski 2007/2008 jest napisane, że pokrycie jest ok. 41%, choć np Czech 99%. Natomiast najnowsze mapy C-IQ mają pokrycie Polski 83,7%. I teraz pytanie - jeśli jednak byłbym gotów wydać kasę na model 5400 i nawet kupić mapę (koszt na allegro ok. 600 zł oryginał) to jest technicznie możliwe, aby nowsza wersja C-IQ chodziła z ISC ?Cytat:
Napisał henekl