z ciekawosci sprawdzilem u siebie (wersja poliftowa) podobnie jak u innych otwieranie z pilota dziala, zamykanie juz nie. Troche lipa, bo raczej zamykanie jest przydatniejsza funkcja jak np ktos zapomnial i zostawil otwarte okno.
Printable View
z ciekawosci sprawdzilem u siebie (wersja poliftowa) podobnie jak u innych otwieranie z pilota dziala, zamykanie juz nie. Troche lipa, bo raczej zamykanie jest przydatniejsza funkcja jak np ktos zapomnial i zostawil otwarte okno.
ja mam zamykanie i otwieranie-rocznik 2006(koncowka wrzesnia).Musze sprawdzic czy dziala bo aku ostatnio odlaczalem
ja również dziś sprawdziłem, mam otwieranie/zamykanie, bella z czerwca 2006
Tak na pocieszenie tym u których nie działa domykanie z pilota dodam, że można zamknąć wszystkie szyby poprzez przekręcenie kluczyka w zamku kierowcy w stronę zamykania i przytrzymanie do momentu zamknięcia. Zawsze to coś...
dzis sprawdzalem i nawet po odpieciu aku dziala mi domykanie i otwieranie z pilota.
Mam pytanie do osób którym szyby się NIE domykają z pilota.
W jakim trybie działają szyby pasażerów w trakcie ich zamykania z panelu przy kierowcy?
W trybie automatycznym czyli dłuższe przytrzymanie przycisku zamykania powoduje zamknięcie szyby mimo że przycisk został zwolniony,
czy w trybie manualnym czyli przycisk trzeba trzymać tak długo aż szyba zamknie się całkowicie - wcześniejsze zwolnienie powoduje zatrzymanie się szyby?
ale mowisz o szybach z tylu czy chodzilo Ci o prawa przednia szybe pasazera??Jezeli o tyl to u mnie trzeba caly czas trzymac zeby sie zamknely,a przod sam sie zamyka po przytrzymaniu
Mówiłem o wszystkich trzech szybach pasażerów.
Tak samo jak mówiłem że pytam osób którym domykanie NIE działa... :)
wiem o co pytales.Sorry ze napisalem jak to u mnie wyglada
Szyby u pasażerów z tyłu zamykają się tylko gdy stale trzymasz przyciski > mam na myśli sterowanie z panelu kierowcy.