-
ja kupilem za 36 tys.Auta szukalem rok czasu(dodam ze mi sie nie spieszylo).Narazie jestem zadowolony.Wlozylem w nia narazie 1200 zl czesci eksploatacyjne(termostat,4x swiece zarowe,akumulator),nowe opony zimowe 1200 zl,zalozylem koncoweczke za 90 zl no i koszty rejestracji 250 zl=z jakimis tam jeszcze pierdolkami o ktorych nie pamietam ok.3000 tys.Pozatym wszystko gitarka.Kupuj kupuj.Za 35 tys napewno cos znajdziesz.Pozdrawiam
P.S. zapomnialem o kompletnym rozrzadzie+filtry+olej na wstepie=1200 zl czyli razem wszystko co zainwestowalem to ok.4200zl.Troche bylo do zrobienia ale mysle ze teraz powinien byc spokoj o ile cos w zawieszeniu nie wyskoczy(odpukac oby jak najdluzej NIE WYSKOCZYLO)
plus opony na lato musze kupic czyli kolejne 1200 zl(o ile nowki kupie) czyli ze wszystkim auto wyjdzie mnie ok. 41 400 tys.
-
ja jezdze od pazdziernika zeszlego roku i powiem sczerze ze nie dolozylem ani grosza , oprocz , nadkoli po 40zł znaczka emblemat na przod i opony + felgi na zime :) moze z 1600zł sie uzbiera
---------- Post added at 19:43 ---------- Previous post was at 19:42 ----------
odpukac :))
-
ja kupiłem moją za 30,500 ceniona była na 31500 z tym że do pełnej rejestracji była. Na przeglądzie wszystko ok nie ma luzów amorki mają w okolicach 80% sprawności hamulce równo biorą zawieszenie jest w stanie bardzo dobrym. Silnik fajnie chodzi nie leje sie nigdzie. Stan oceniam na bardzo dobry i jestem bardzo zadowolony z zakupu dodam ze samochód jest z 2007 r. Jak chciał bym patrzeć na to co niektórzy tu wypisują to nie kupił bym tego samochodu. A zapomniał bym sprzedający ma sklep motoryzacyjny i za rozrządu u niego wraz z pompą wody na markowych częściach moge mieć za 450 zł :)
-
mozna liczyc na zakup u niego tego rozrzadu z wysylka w takiej cenie jak cos ?
-
te 450 zł za rozrząd to specjalnie dla mnie jest jak on top powiedział co do innych osób to nie wiem jak z cenami. Jak chcesz moge ci podać nr tel. do niego:) może sie dogadacie. Tarcze hamulcowe bede wymieniał na przodzie bo mam trochę zjechane jak dla mnie woła 165 zł za sztuke Brembo.
-
450 za rozrząd z pompą wody, a ile robocizna?
Tarcze Brembo w Polsce kupisz słabszej jakości niż na zachodzie, nie polecam, weź lepiej ATE.
-
w tej chwili nie jestem u siebie i nie mam listy cen części wiem ze pompa skf, pasek gets, napinacz skf, rolka prowadząca ina chyba 50 zł za nią, wymianą to on sie nie zajmuje. Na forum polecają też brembo i nie narzekają
-
450 za rozrzad to mysle ze normalna cena,pisze tutaj o 8v,z pompa bugatti,paskiem gates no i rolki
-
a u mnie jest 16V zapomniałem dodać:o
-
kolego criss na allegro ja nie widze drozej za rozrzad niz 460 zl poza rozrzadem do 2.4 ktory kosztuje nieco ponad 500 zl to straszna masz promocje:).Ja jak wymienialem swoj to mniej wiecej w takich samych pieniadzach