o żesz.... żeby nie omen to bym się do Was w niedziele wybrał... nie wiem czemu ale cały czas byłem przekonany że mowa jest o niedzieli... ehhhh, w sobotę na 100% odpadamy, nie damy rady.... udanej imprezki, no i pogody :)
pozdrowionka
Printable View
o żesz.... żeby nie omen to bym się do Was w niedziele wybrał... nie wiem czemu ale cały czas byłem przekonany że mowa jest o niedzieli... ehhhh, w sobotę na 100% odpadamy, nie damy rady.... udanej imprezki, no i pogody :)
pozdrowionka
kto z olkuskich alfoholików chodził na skałke wiem że taki jest ! przyznać się:)
@marcin.sc aj szkoda liczyłem ze jednak wpadniecie.. przydały by sie twoje zdolności w rozpalaniu ogniska;/
zapominałem do listy dopisać sesil-la bo tez będzie... no jak na razie szykuje się dość sporo ludzików bardzo dobrze...
wreszcie sie coś ruszy w tym Olkuszu:)
Ze mną najprawdopodobniej przyjadą jeszcze: dwoje kumpli, koleżanka i może jeszcze wujek swoja gt, ale to tak na 49% bo rzadko ma czas ;)
a opał do grilla kto załatwia?
Jakby co to mam dużo drewna w domu :)
POZDRO
no to młody dawaj numer na pw a jak coś to wiesz gdzie mieszkam
ja drewko mam ale jak będzie więcej to większego fojera zrobimy
george11 pisał ze powinien sie pojawiać.. widze ze chyba będzie trzeba ze dwa ogniska rozpalić hehe:)
ja Wungiel będę miał na grila..
ajdacho a jak tam ten większy grill da rade? wyczarować?
ciężko będzie żebyśmy z george11 wpadli, mamy trochę roboty i raczej przed 16 nie skończymy..
Może wpadniemy na sam koniec zobaczymy jak to będzie
na sam koniec też zapraszamy z grillem to nie ma problemu.. ale ognisko trzeba zagasić :)
ej macie zamiar siedzieć ?
i dlaczego ten spot nie jest w niedziele ?