hehehehe mam się bać ?? wiesz róż średnio będzie pasował mi do torebki :D buahhahaha
Printable View
hehehehe mam się bać ?? wiesz róż średnio będzie pasował mi do torebki :D buahhahaha
Łukaszu - a co to są "Flansze" ???
Obstawiam, że flanszami w tym przypadku nazywa się boki rozpórki, które montuje się do kielichów.
Dokładnie jest to ten element :) I jest on można powiedzieć najważniejszy bo musimy go zamówić w "zewnętrznej" firmie i mieć nadzieję, że nie będą mieli pilnych zamówień. Wtedy wycinają dla Nas te elementy w uczciwej cenie :)
I jak postępy?
Pierwsza sztuka z której będzie robiony szablon właściwie gotowa :) Powinienem być dziś na warsztacie to postaram się zrobić jakieś zdjęcia. Niestety flansze trzeba było poprawić i czekamy na wycięcie kolejnych... Ogólnie to koniec już blisko :)
one beda polerowane czy malowane?/
malowane
Oczywiście rozpórki będą lakierowane proszkowo na czerwono. Możemy wykonać oczywiście rozpórkę z polerowanej nierdzewki ale cena będzie troszkę inna... Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam ale "rozbudowuje" swój sklep i mam w pieron roboty z tym związanej.
Na chwilę obecną temat wygląda tak :
http://img137.imageshack.us/img137/7/unknownkl.jpg
i jest lekki problem bo rozpórka delikatnie wadzi o maskę... Jest na to pomysł ale może ma ktoś lepsze zdjęcia rozpórki z 1szego posta? Było by nam łatwiej :) Ale bez obaw, jak ta pierwsza będzie całkiem gotowa to się ruszę do Krakowa o Bobasa i Crisa i przymierzymy do TB i 24V żeby była pewność :)
Chetnie bym chciał polerowane - chrom . niewiem skad jestes ale moze do bielska masz blizej ? wziałbys namiar do 164 :)