https://www.youtube.com/watch?v=_x9vWXmelPY
Printable View
Nie ma takiej opcji :) Jedyne PL to dla zestawu handsfree.
panowie ma ktoś może u siebie pliki do spolszcznia? Strona blueandme.net nie działa mimo próby na różnych przeglądarkach z flashem. Chciałbym nauczyć moją julke polskiego
Mam u siebie jakieś pliki z B&M chyba do Mito, możesz sprawdzić czy zadziałają
mediafire.com/file/lo0k3491ta1cokr/Polski.zip/file
Czy te pliki nadają się do aktualizacji wersji 10 Blue & Me?
Edit:
Aktualizacja działa dla wersji 10 Blue & Me.
Plik jeszcze da się pobrać - to samo też do znalezienia na Chomiku, ale przy mojej Giulietcie, która ma oryginalnie język niemiecki to pojawia się informacja "Configuration Error". PEN sforatowany na FAT32 i wgrane pliki 0415.CAB, SSFT0415.V2.ARMV4I.CAB i INSTALL.INF - te wynikały z instrukcji. Nie udało się, ale też nic się nie wykrzaczyło :)
Zajrzałem do pliku Install i tam odniesienie jest do czwartego pliku ssft0415_FIAT_LH.V1.ARMV4I.cab i brak odniesienia do SSFT0415.V2.ARMV4I.CAB . Ryzykować podpięcie USB z tym czwartym plikiem?
Edit:
Zaryzykowałem, wstawiłem pendrive z czterema plikami i zadziałało.
Widziałem na forum, że niektórym to się nie udało bo za szybko wyciągnęli pendrive. Po włożeniu pojawiła się informacja głosowa o rozpoczęciu aktualizacji oraz informacja na pulpicie "updating in progress. Mylące może być to, że po czasie komunikat znika i włącza się normalnie radio, jednak trzeba jeszcze dłuższy czas poczekać do momentu, kiedy nie pojawi komunikat o poprawnej aktualizacji i komunikat głosowy już w języku polskim.