witam ponawiam pytanie?? robił ktoś probe z wersja 6,0 blue&me niby 2 generacji mam julke z 2010 r. od kiedy była druga generacja jak to sprawdzić ???????????? jakieś sugestie .
Printable View
witam ponawiam pytanie?? robił ktoś probe z wersja 6,0 blue&me niby 2 generacji mam julke z 2010 r. od kiedy była druga generacja jak to sprawdzić ???????????? jakieś sugestie .
Instrukcja jak je rozróżnić była na stronie gdzieś zdaje się... Chodziło chyba o jakieś logo zaszyte gdzieś w menu, czy coś takiego...
Zresztą możesz chyba robić metodą prób i błędów - jak będzie zła wersja, to się nie zaktualizuje i tyle... Mnie się udało za drugim razem, bo za pierwszym B&M odmówił współpracy, po 2 tygodniach chyba wyszła właściwa wersja i wtedy się zaktualizowało bez problemów.
czyli wgrałeś 6,0 jakaś różnica od 5,6
Nokia E52 zaczęła czytać SMS-y, ogólnie lepsza jakość połączeń (Sony Ericsson X10 mini pro i SE Xperia Pro).
nic wgram 6,0 zobaczymy co wyjdzie mam htc ale sms nie czyta
Nie czyta dla żadnego telefonu z Androidem. Nokię czyta, bo jest na Symbianie. Nie wiem, jak jest z Windowsem.
mam htc desire x tak ze o sms mogę zapomnac
Ja mam starą wersję softu i szczerze mówiąc nie chciało mi się robić upgrade'u, wg starej zasady, że jak coś działa, to lepiej nie poprawiać. Połączenia głosowe mam idealne, słychać i słyszę znacznie lepiej niż znajomych z Volvo i BMW, więc to jest naprawdę nieźle zrobione. Czytanie SMS-ów to niepotrzebny bajer, jakbym chciał mieć przeczytane, to bym po prostu zadzwonił, no ale jak kto lubi. : )
Jedna rzecz, która jest skopana, to polskie znaki w książce adresowej - wyświetlają sie puste pola jeśli ktoś ma imię / nazwisko z ąćźżłóńę. Pytanie do kolegów z 6.0 - czy tam już to ogarnęli? Choć w sumie wydaje mi się, że problem może być głębszy, ze spolszczeniem menu auta w całości.
prace na spolszczenie juz sie zaczęły ale co z tego wyjdzie sie okaże :D