-
- majster
- sickboy
- Bartolomiusz999
- bocian
- hitman047
- fire998
- luniuu
- Quattro
- Izane
- grodek
- LKP
- Gene
- b0rsuk
-ROBSON-OKR
-WASYL - chyba jedyny fiacik na spotkaniu:):):)
-George11- tym razem Lucyna pojadymy
-sebek513 - jezeli zdarze zrobic belle :)
-madmax
-
-
- majster
- sickboy
- Bartolomiusz999
- bocian
- hitman047
- fire998
- luniuu
- Quattro
- Izane
- grodek
- LKP
- Gene
- b0rsuk
-ROBSON-OKR
-WASYL - chyba jedyny fiacik na spotkaniu:):):)
-George11- tym razem Lucyna pojadymy
-sebek513 - jezeli zdarze zrobic belle :)
-madmax - papa smerf
-marcin90
-
mnie niestety można wykreślić z listy.... :( Pilne sprawy rodzinne... Mam nadzieję że pojawię się przy innej okazji. A szkoda, bo takie połączenie - Alfa i Lancia to raj dla oka...
Pozdrawiam serdecznie!
-
Szkoda. Są sprawy ważne i ważniejsze. Jak jutro wypali to będziemy organizować się częściej :)
Zlocik udany. Dzieki organizatorom za prace i czas poświecony na przygotowanie imprezy. Martwi jedynie brak alfaholików wpisanych na liste obecnosci. Oczywiscie Ci którzy dotarli wspierali skromne grono alf wśród liczniejszego grona Lancii. Niestety mimo to lanciaholicy nas przygniotli ilością:(
-
Dziękuje wszystkim Alfaholikom za przybycie. Szkoda że tak krótko i nie zdążyłem z każdym zamienić słowa. Wyszedł mały młyn i zrobiliśmy przejazd w dwóch grupach , miało też swoje zalety , widziało nas więcej nieświadomego ludu ;) Mam nadzieję że Wy , Alfiacy przy następnych spotkaniach weźmiecie nas Lancistów pod uwagę. Zjadłem dopiero w domu :o
Dużo tego nie mam , ale zawsze coś :)
-
moje zdanie na temat spotów/zlotów dwóch rodzinnych klubów już znasz:) Tak wiec zawsze i wszedzie zapraszamy. Trzeba kiedyś zrobic powtórkę.
-
My również dziękujemy organizatorom za zorganizowanie miłego spotkania.Fakt alfinek nie było zbyt wiele niech żałują Ci co się wpisali i nie przyjechali.Mamy nadzieję,na powtórkę kiedyś w przyszłości.
Pozdrawiamy wszystkich lanciaholików oraz alfaholików biorących udział w zlocie:)
-
Ja również dziękuję za udane spotkanie. Pozdrowionka dla Wszystkich uczestników zlotu.