Kurcze zdecydujcie sie wreszcie bo nie będe szefowej w lokalu w konia robił aż wstyd żeby się w 10-ciu chopa nie zebrac :mad:
Printable View
Kurcze zdecydujcie sie wreszcie bo nie będe szefowej w lokalu w konia robił aż wstyd żeby się w 10-ciu chopa nie zebrac :mad:
ja zapodam na wątku Bytomskim o wsparcie jeszcze raz....mi akurat ten 14 nawet pasi...
czternasty minoł nikt sie nie zjawił wiec jeszcze raz proszę o pełną mobilizacje bo wyszedłem tylko na idiotę i kiełbacha sie zmarnowała !!!!! Podajcie jakiś konkretny termin i wszystko dogadamy
sylvek wiem ,że chcesz dobrze i zależy ci na grilu ale jak już mówiłem mi też cieżko zmontować ekipe na chechle....I mam dla ciebie propozycje.....W naszym rejonie ( w sumie niedaleko masz ) tzn. na Kopcu w Piekarach Śl. 5 sierpnia jest spocik Alfoholików z okolic...To już jest spot tradycyjny i że tak powiem zawsze udany....Wskakuj w fure i 5 cie widze na kopcu...Szczegóły na forum regionalnym....Uwierz jest fajnie
- - - Updated - - -
I nie obraz sie ,ze 14 nie wypalił ale nie było konkretnie powiedziane i żadnych konkretnych ustaleń ani listy nie było....Obserwowałem temat ale z braku zainteresowania innych "osobników" stwierdziłem ,że pewno odpusciliście...