ja o używkach nic nie wiem - ze sklepu z rachunkiem itp biorę tylko nówki
Printable View
No Bociek ty masz komfortową sytuację bo do Twojego traktora wszystko jest:D
Kup nowy czujnik poziomu oleju do mojego paździerza
Czas zmienić paździerza:P
Jak to na co, 156 JTD:D
Nie moja zajawka, wtedy Amigas odszedł by do lamusa do traktora full części w sklepach :D
A więc tak -tajle dostałem :) + to co domówiłem zeby było jedną przesyłką ---- gość się uwinął :)
ceny eleganckie , towar wysokiej jakości więc , mimo to ze jestem w plecy z dwa tygodnie to bym klaskał uszami.
Ale powiem wam tak , Gościa bym ***** ale , faktem jest to że zna się na częściach itd.i wie co jest dobre .
No niestety, temat Amigasa był poruszany już kilka razy i nawet, jeżeli ma poważne problemy to prowadząc firmę trzeba sobie z nimi jakoś radzić. Jak się nie radzi to niestety, ale nie dla mnie interesy z taką osobą i koniec. Choćbym pił z nim piwo co tydzień i szanował go w 100% to jednak dostawa części do rozbebeszonego auta nie może się przesuwać o 3 tyg..! No chyba, że wspomni się o tym przed wpłaceniem kasy.. Do tego widziałem minę Dziara, jak odbierał od Amigasa paczki z niekompletnymi/źle skompletowanymi tajlami.. Panowie, szanujmy siebie i czas, który w obecnym świecie jest najcenniejszy!!
Do dziś pamiętam wątek, w którym Amigas tłumaczył się, że nie odbiera kom bo nie mogą mu wyrobić karty microSim do Samsunga... Ale to było daaawno temu, kiedy jeszcze microSim'y były tylko do iPhone'a... Potem wyszło na to, że jednak sam telefon się psuje... Błagam, trochę powagi i szacunku dla klienta.
Pozdrowionka,
GrzesiuŻar
No właśnie za dużo tych złych opinii, panowie za dużooo.
To niewiarygodne. No ale to prawda , że jak się ma rozkręcone auto i czlowiek czuje, że jest robiony w wała to krew w końcu zaleje i takie wątki się tworzy. I dziękuję koledze za założenie tego wątku- to bardzo ważne.
Ja, jeżeli mogę to polecam kolege cuma_borek
Brałem u niego, biore i będę brał bo ten człowiek wie co to znaczy rozkręcone auto pod płotem.
Do tego ma dobre ceny i jeżeli ktoś szuka części używanych do 166/156 ( inne pewnie też) to się nie zawiedzie.
Części zawsze "przychodzą" czyste i sprawne, wykręcone za pomocą klucza a nie młotka i przecinaka.
części AR CUMA_BOREK
-na czas
-na miejsce
- na pewno
wiem wiem. dla niezbyt zainteresowanych tematem ludzi ten post będzie ociekał wazeliną, aleeeeee
naprawa auta to nie niedzielne rekreacyjne klejenie modeli z plastiku tylko raczej zawsze kłopot.A chcąc polecic innym kolegom dobrego zaufanego sprzedawcę polecam w.w kolegę.
Tyle że Borek handluje częściami używanymi.