Mikellino czy ktoś ci powiedział ze to jest otwór pod 20 ?
każdy widzi że nie
dałem zjdęcia znalezione w necie - poprostu propozycja co można zrobić - co sobie ktoś wsadził
a 20 to mam zamontowane ja !! :? pisałem już o tym kilka razy
Printable View
Mikellino czy ktoś ci powiedział ze to jest otwór pod 20 ?
każdy widzi że nie
dałem zjdęcia znalezione w necie - poprostu propozycja co można zrobić - co sobie ktoś wsadził
a 20 to mam zamontowane ja !! :? pisałem już o tym kilka razy
zróbmy jakiś zlot 166-ki :-)
wtedy wszyscy będą mogli obejrzeć sposób zamocowania i posłuchać jak grają blaupunkty 8)
blackalfa166, nikt nie mówił - ale rozmawialiśmy wcześniej w postach o 20stkach. obawiam się że na ten mdf nawet by nie weszły po powiększeniu otworu. teraz co prawda wybieram się na urlop ale myślę że po 20 sierpnia oddam to do jakiegoś zakładu żeby pociągnęli kable bo to niezła zabawa i powiem co dalej z tym się da zrobić
blackalfa166, - co do zlotu - pięknie by było - kameralnie - może Borki?
miejscowość nie gra roli ... ważni są ludzie ... i samochody :)
blackalfa166, chyba gra - bo to w miarę centralnie umiejscowiony ośrodek - no i wszyscy mają miarę po równo do przejechania. Jakby się tak z 15 alf zebrało to byłoby git
ale ja nie mogę napisać o tym centralnym położeniu bo się na mnie rzucą ze ja z łodzi i będę miał najbliżej :) ja się dostosuję
blackalfa166, i dobrze
bo na pewno będziesz
Kayrol, Mistrzu , pomuż, piszesz , że opanowałeś wyciąganie ICS a mi nie graja głośniki w tylnych drzwiach , powiedz jak sie dobrac do ICS , żeby go zdemontować i zacząć od źródła, dlaczego nie grają głośniki w drzwiach, będe wdzięczny za wskazówki jak to demontować .