-
Myślę, że mogę napisać w imieniu załogi domku nr 8!
Wielkie podziękowania za organizację oraz atmosferę na zlocie. Taki klimat jaki panował to po prostu bajka. Bardzo się cieszę, że mogłem brać w nim udział.
Mnóstwo poznanych ludzi pozytywnie zakręconych na punkcie Alfy Romeo, a poza panią z domku nr 9. Na całe szczęście nic nie spłonęło, a mogło!
Ogólnie to nawet nie wiem kiedy strzeliło te 6 dni. Smutno było wyjeżdżać :(
Pozdrowienia dla wszystkich z którymi się napiłem i nie napiłem, pogadałem i nie pogadałem. Mam nadzieje, że nadrobimy to w przyszłym roku.
Ode mnie specjalnie pozdrowienia dla ekipy z Białegostoku z wiadomych względów.
Do zobaczenia ludziska za rok!
-
Niestety moja choroba przeszła w fazę ciężką - po rozstaniu zachorowałem i teraz 37.6*c ale i tak bym pojeździł Alfą po tych pięknych górach :)
Dzięki wszystkim za przejażdzki, Artasowi za Pilotowanie, Drifte-r'owi za akcję ratowniczą, organizatorom za świetną organizację (szczególnie rajdu).
A przedewszystkim każdemu kto był za zajebistą atmosferę! W przyszłym roku pozycja obowiązkowa...
-
i ja dziękuję ;) tym co ich spotkałem po 2 latach i organizatorom przede wszystkim. Niestety nie mogłem być więcej ale za rok nadrobię :D
-
Koszalin dojechał.Jutro jak zwoje mózgowe się naprawią to też coś dodam od siebie :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=Vanzt22j-S0 A tu coś takiego dodaje:) trochę słaba jakość ale cóż ważne że jest:) Szkoda że nie mogłem uczestniczyć w zlocie tylko tak z doskoku przyjezdzałem ale za rok już będę uczestniczył na 100%
-
To i ja jeszcze raz napisze : DZIĘKUJĘ!!! Wam wszystkim za udział - to Wy Stworzyliście ten zlot ,klimat i wspaniałą zabawę! Dziękuję SPONSOROM za wspaniałe nagrody i atrakcje! Dziękuję ORGANIZATOROM!!! za ogrom pracy jaki włożyli aby ten 8 Zlot ALFAHOLIKÓW mógł się odbyć.
Fr napisał , że za krótki – hehehehe – to prawda z Wami można by i miesiąc się integrować , Ja jestem mega zadowolony , bawiłem się wyśmienicie i podziękowaniem dla Nas Organizatorów jest Wasze zadowolenie – to dla Nas nagroda !!!
AVE ALFA
-
Fajnie, że udało mi się przyjechać pod ratusz chociaż, świetny zlot, organizacja i w ogóle! Szkoda, że na FAP nie zdążyłem, bo zdjęcia są przednie...
Ja też większość czasu w pracy musiałem spędzić, ale następnym razem nie odpuszczę.
-
Ja również dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę i kupę emocji na zlocie. Do zobaczenia za rok! Za dużo pisania żeby opisać i podziekować tym i tych wszystkich których poznałem i których ponownie zobaczyłem oraz to co się ogólnie działo na zlocie.Było po prostu niesamowicie.Szczególne podziękowania oczywiście dla organizatorów za poświęcony czas dla nas aby ten zlot okazał się taki wspaniały jak był.
-
Spider z Poznania dopiero teraz się melduje, bo wczoraj dostaliśmy porażenia słonecznego na trasie ;) - 36'C w powietrzu, 46'C nawierzchni robi jednak swoje. Również dzięki wszystkim za super zlot, atmosferę i do zobaczenia!
-
12 załącznik(i)
Ja rowniez chcialbym podziekowac za mega rewelacyjny zlot! Mam nadzieje ze za rok bedzie rownie zakrecony i ze pogoda tez nam sie uda. Wielkie uklony w strone organizatorow za wklad pracy w cala organizacje! Bylo naprawde SUPER ! ! ! !
I troche zmotoryzowanych fotek ode mnie. Do wszystkich jakie mam wrzuce link za jakis czas. Pzdr
Załącznik 66339Załącznik 66340Załącznik 66341Załącznik 66342Załącznik 66343Załącznik 66344Załącznik 66345Załącznik 66346Załącznik 66347Załącznik 66348Załącznik 66349Załącznik 66350