Będzie na pewno w opakowaniu i 2 kolory, czarny i czerwony, koniec i kropka :P i proszę już nie przysyłać innych propozycji bo nigdy nie będzie tak że wszystkich zadowolimy w 100 % :P
Printable View
Będzie na pewno w opakowaniu i 2 kolory, czarny i czerwony, koniec i kropka :P i proszę już nie przysyłać innych propozycji bo nigdy nie będzie tak że wszystkich zadowolimy w 100 % :P
To ja się piszę na oba kolorki :)
Napisałem że lekka tandeta, anie tandeta.
Po prostu robiliśmy takie gadżety od tego, bądz podobnego producenta i no parker to nie jest - zastrzeżenia miałem jedynie do opakowania - bo po prostu ta blaszka byla giętka jak cholera.
Same długopisy i ołówki - jak najbardziej OK - z tym nie ma problemu.
Więc może inaczej powinienem to stwierdzić - po prostu cena odpowiada jakości.
Ale pewnie że trzeba zobaczyć to na żywo - przez rok i technologia i materiały mogły się pozmieniać.
Co nie zmienia faktu że chętnie zakupie.
Kwestia koloru - czarny z jakim napisem ?
Trochę sie jednak pospieszyłem z tym czarnym :P Okazuje sie że czarnego nie ma w ogóle w ofercie w tym modelu :P
jest jeszcze niebieski i żółty
http://images.midoceanbrands.com/ima...4.jpg/350/350/,
http://images.midoceanbrands.com/ima...0.jpg/350/350/,
mattom ja mogę zrobić zestaw Parkera w ofercie tylko kto to kupi? 10 osób? szkoda zachodu :) gadżety powinny trafiać do jak najszerszego grona osób bo są formą reklamy naszego forum i o to chodzi. dlatego cena też musi być przystępna, trzeba szukać kompromisów ale wiadomo że tandety na forum sprzedawać nie będziemy :) dostane to do testów to wtedy powiem coś więcej
Ale ja sie po stokroc zgadzam - wlasnie przez cene nie kupilem pendrive czy parasola.
Wiesz - nie wypowiem sie na 100% - bo nie wiem czy mówimy o tym samym producencie, ale no samo wykonanie jak i wyglad jest ekstra - u nas byl prosty napis z małym logiem - i wyszło to ekstra.
Po prostu - dla nas nie byla do konca zadowalająca wytrzymałość pudełka - które było plastyczne.
Wiesz - parkera.
Jak ktoś lubi pisać czymś dobrym to i parkera kupi z logo forum. Tylko dokładnie kwestia ceny.
Lubie mieć porządny długopis czy pióro - raz jako gadżet a dwa że jednak to jakość pisania - ale na codzień - to własnie coś tego typu zdaje ekstra egzamin ;)
Spraw z kolorem rozwiązała się sama :)
ten żółty ciekawy:girl_wacko:
Ja się piszę :)
... no chyba, że FLATBEET zrobi jak niektórzy na Allegro: TOWAR 15, przesyłka 55 :D :D :D
Zaklepuję od razu czerwony zestawik Paweł :D
Biorę czerwony jak by ktoś pytał!!:)
Pomysł fajny. Mam kilka tanich zestawów reklamowych,ale nich nie używam.
Szkoda, że nie ma opcji długopis i pióro...mi ołówek do szczęścia nie jest potrzebny. Szkoda....
Myślę, że należy przyjąć zasadę jak dawniej przy zakupie Forda T -> "możesz otrzymać samochód w każdym kolorze, pod warunkiem, że będzie to kolor czarny".
Tak samo i tu... możecie kupić zestaw w każdym kolorze i każdym zestawieniu pod warunkiem, że będzie to zestaw DŁUGOPIS + OŁÓWEK w kolorze CZERWONYM (chyba, że dojdą dwie dodatkowe opcje - niebieska i żółta/pomarańczowa). Kiedyś miałem podobny telefon o Alfę, gdzie ogłoszenie było ze zdjęciami... rozmowa trwała bite 10 min. po czym zainteresowany stwierdził, że wziąłby za te pieniądze, gdyby auto było w innym kolorze :D
I albo w prawo, albo w lewo -> biorę / nie biorę :)
Parasol kobiecy mi nie pasował, to nie wziąłem, bo innych nie było. Długopis wolałbym czarny, ale czerwony też przetrawię :D