Przede wszystkim po opcji w menu audio -> DSP a jak nie masz DSP to będzie jakieś SDV czy coś takiego. Poza tym musisz mieć wzmacniacz HAES 6x40W i głośniki w półce. Pozostałe głośniki w drzwiach też są inne przy DSP.
Printable View
Przede wszystkim po opcji w menu audio -> DSP a jak nie masz DSP to będzie jakieś SDV czy coś takiego. Poza tym musisz mieć wzmacniacz HAES 6x40W i głośniki w półce. Pozostałe głośniki w drzwiach też są inne przy DSP.
Ta Bella jest z Płocka, nieprawdaż?
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Jeżeli ja nie mam DSP i chce włożyć głośniki w półkę to co ?
Dużo przerabiania czy nie ?
Co Ci po głośnikach w półce jak nie masz do czego ich podłączyć? Poza tym inne niż fabryczna to niezła rzeźba. W oryginale są zamontowane cewkami do góry na specjalnych koszach.
Tak, jak pisał Marek, nie masz ich czym napędzić. Możesz skołować wzmacniacz z wejściami po wysokim sygnale, przepuścić przez niego sygnał z tylnych drzwi i napędzić tym jakieś głośniki w półce. A sygnał po przejściu przez wzmacniacz wraca do drzwi i gra sobie dalej..
Jeśli chodzi o same głośniki, to pewnie jakoś się da zamontować, ale niestety duże tam nie wejdą.
Czyli mówicie, że duża rzeźba... :(
Myślałem, że mniej grzebania tam jest :)
W takim razie dzięki za info wystarczy mi to co mam :)
Widziałem ją na allegro, wygląda znakomicie :)
Płock słynie z aut wyglądających znakomicie :sarcastic:
Tak, wiem. Widziałem wiele "igieł" i "królewskich wersji" z Płocka ale mam nadzieję że ta sztuka jest na prawdę dobra :)