Siema Darek. Ja też poproszę o ocenę kosztów na PW - GT 1.9 JTD 16v - wszystko na moich częściach - rozrząd + pompa, wahacze góra przód, tarcze + klocki przód, klocki tył, sprawdzenie wszystkich wężyków - dolot, overboost itd. Dzięki
Printable View
Siema Darek. Ja też poproszę o ocenę kosztów na PW - GT 1.9 JTD 16v - wszystko na moich częściach - rozrząd + pompa, wahacze góra przód, tarcze + klocki przód, klocki tył, sprawdzenie wszystkich wężyków - dolot, overboost itd. Dzięki
Sezon zimowy powoli sie konczy :) od marca ruszamy z nowa specjalizacja regeneracja ukladow dolotowych , spawanie aluminium , regeneracja turbosprezarek info 505302585
A napisz tutaj więcej. Na pewno będzie dużo pytań. Będziecie doloty spawali z Al ? :)
Regeneracje zaczynasz robić sam czy na zewnątrz?
Mam podwykonawce , ale robi to u mnie ale ceny bardzo przystepne , co do rur to tak bedziemy spawac , ale takze naprawy chlodnic intercoolerow itp..
To jaka cena za górę i dół do jtdm ? :)
W takim razie mamy na forum aż trzy materiały: projekt ze stali, aluminium lub kwaśna. Aluminium nie będzie czasem najdroższe?
Podejzewam ze wyjdzie najtaniej
- - - Updated - - -
Podejzewam ze obie moga sie zamknac w cenie 500 zl
A regeneracja turbo ? Czyszczenie łopatek ? +/- cena, nie trzeba dzwonić Darku ;)
Mniej wiecej regeneracja turbo , kompletna 900-100 z czyszczenie, lopatek
Biegi wchodzą jak w masełko :)
Dziwnie się jeździ jak nie drga :D
Polecam kolejny raz :)
Również polecam. Darek zrobił ekstra robotę a obsługa klienta na najwyższym poziomie !!! ;)