House, to nie zlot zeby byli potrzebni organizatorzy :D To inicjatywa oddolna :mrgreen:
Ten kto znajdzie najwiecej najtanszych pokoi w gorach ten zostaje organizatorem :P
Na razie zbieramy propozycje i zapisy.
Printable View
House, to nie zlot zeby byli potrzebni organizatorzy :D To inicjatywa oddolna :mrgreen:
Ten kto znajdzie najwiecej najtanszych pokoi w gorach ten zostaje organizatorem :P
Na razie zbieramy propozycje i zapisy.
My z Asią też chętnie byśmy się wybrali, Sylwester z Alfaholikami musi być super :wink: jesteśmy za :)
ile osób pisze się na 100%. Dowiadywaliśmy się w różnych pensjonatach i miejsc już za bardzo nie ma więc decydować się trzeba "natychmiast". :) Większość pensjonatów chce wynajmować od 28 bo to jest tuż po świętach a nie chcą zostawiać wolnych pokoi między świętami a sylwestrem.
Superjahu007 4 osoby 100 % :!: ( nie mamy z kim zostawić najmłodszych :mrgreen: ) ale dojedziemy dopiero na imprezkę sylwestrową :( ale za to możemy zostać dłużej. A gdzie to zasadniczo obojętne - im bliżej tym szybciej dojedziemy.
Ja + Asiunia + Alfa na 100 % :)
Ok wiec ja i moja Kobita napewno wiec mozecie nas dopisac do listy chetnych na sylwestra no chyba ze nie dozyje to wtedy najwyzej strace zaliczke... pozdro for ALL
Sporządzam listę. Mam nadzieję że są to osoby na 99% pewne. Mam jakieś niezbyt ciekawe doświadczenia jeśli chodzi o zapisy ;) Poniżej lista osób które wyraźnie zadeklarowały swoje uczestnictwo :)
1. DDEvil + Natalia
2. Adasco + Ilona
3. mariusz + Mirka
4. Fred + Kate
5. Superjahu007 + Agata + wesoła gomadka
6. fr33 + Narzeczona
7. House + Partnerka
8. Daniel166 + Asiunia + Alfa :P
9. ..
Kto jeszcze chętny?
A Ja ?
Sporządzam listę. Mam nadzieję że są to osoby na 99% pewne. Mam jakieś niezbyt ciekawe doświadczenia jeśli chodzi o zapisy ;) Poniżej lista osób które wyraźnie zadeklarowały swoje uczestnictwo :)
1. DDEvil + Natalia
2. Adasco + Ilona
3. mariusz + Mirka
4. Fred + Kate
5. Superjahu007 + Agata + wesoła gomadka
6. fr33 + Narzeczona
7. House + Partnerka
8. Daniel166 + Asiunia + Alfa :P
9. Ferrari - 1 + rodzinka :)
10. ....
Kto jeszcze chętny?
Znalazłem jeszcze coś takiego w internecie - nie byłem osobiście :( :
http://www.wbeskidach.pl/noclegi-bre...html#tabcennik ?