-
Da się klucze zakodowac MES? Czy chodzi o IMO?
- - - Updated - - -
Szukam po allegro i każdy pisze nr części albo daje zdjęcie z nalepka właśnie z nr Części. Jak to rozpoznać.? Powiedz mi jeszcze czy nie zmieniło ci się odpalanie tak jak po Fl że wystarczy tylko nacis a nie trzymać by odpalić?
-
Na czym dokladnie polegało programowanie? Czy chodzi i proxy czy raczej przypisanie kluczy?
-
Przekopiowali ze starej stacyjki kody kluczyków i immo. Np tu masz aukcje ze zdjęciami (5067475367) . Niestety przed zmianowe i po zmianowe stacyjki mają ten sam nr katalogowy, trzeba patrzyć na naklejkę dodatkową lub na naklejce z nr katalogowym jest data produkcji, w przypadku stacyjki z aukcji masz nr 24307 gdzie 07 to rok produkcji ja kupiłem z końcówką 09 i jest ok. Co do zapalania to nic się nie zmieniło nadal trzeba trzymać przycisk..
-
Jak przekopiowałeś? Co jest dokladnie do tego potrzebne? Jaki program? Karta kodów? Gdzie w ogóle sa w stanie zrobić cos takiego?
-
Co dokładnie przekopiowali nie wiem gość powiedział tylko ze prawie nic nie ma w tej stacyjce i poszło bez problemu. Jaki program nie wiem. Karta kodów zbędna. Jeden kluczyk wystarczył drugi działa bez problemu. Potrzebowali tylko stacyjki. Myślę że większość firm zajmujących się kodowaniem kluczyków to zrobi bez problemu. Jeżeli ktoś w Krakowie potrzebuje namiar to mogę podać.
-
A karta kodów do pilota byla potrzebna? Można wiedzieć gdzie ci to robili?
- - - Updated - - -
A nie probowales odpalic na nowej stacyjce bez programowania?
-
Nie potrzebowali karty kodów. Bez kodowania wyświetliło nierozpoznany kluczyk. Tu zrobili http://www.enigmaserwis.pl/kontakt.html
-
Ile im zajęła taka robota? W piatek wybieram sie wlasnie do Krakowa do conmira wiec mohlbym do nich zajrzeć jakby to nie trwalo za dlugo.
-
Zadzwoń do nich zapytaj i się umów. Mi to zrobili w 20 minut nie licząc czasu oczekiwania zanim się za to zabrali i ja wszystko miałem zdemontowane czyli przyjechałem ze stacyjką wisząca na kablach. Znalazłem info z Autodaty: Dotyczy następujących pojazdów Wszystkie modele, →VIN 7092553
-
Możliwe że nowa stacyjki wystarczy zaprogramować proxy i tyle.