jeśli ktoś udostępni fajną mapę, da instrukcje jak to wgrać to kupie te galetto
Printable View
też bym skorzystał , tylko odemnie to wszędzie daleko
Masakra temat;/
zaczynaja na forum pojawiać sie młodociani tjuningowcy i znawcy.
laduj chłopcze boxa, stozki i wszystko co tylko sie da a potem narzekaj na psujace sie alfy;)))
Na CF2 zrobię i 150 i blisko 200KM..
Dobra chlopaki bo chyba wam trzeba cos podpowiedziec:)
Co do box-a tak kiedys tez chcialem tego z alledrogo ale dalem sobie spokoj:) znalazlem na Forum odpowiedniego czlowieka ktory pisze sie jako weloo i zglosilem sie do Niego:) (warto) co prawda odleglosc 400km nie miala znaczenia bo kontaktowalismy sie przez forum. Przerobil mi mape ktora sam wgralem i autko bujalo az milo;D moze warto zapytac co potrzeba i troche poczytac:) wystarcza logi:) jak i czym je zrobic to nie trudno tez sie dowiedziec nawet tu z forum:) galetto nada sie do AR 145 bo sam uzywalem:)
marktds u Ciebie jest pare drog gdzie mozna logi wykonac:) jezdze do Dziwnowa co rok na wakacje i znam tamtejsze trasy wokol ZKA:)
Jesli chodzi o boxy to hmmm:) nie wiem co o tym myslec ale napewno nie te z all....
ja U siebie w 159 mam po poprzednim wlascicielu belgu box ktory mozna kupic tam w salonie i kosztuje okolo 1000e:) (w pl nie do kupienia) ale daja na to gwarancje w salonie wiec nie malo:) na stronie producenta jest za 700e. podlaczylem przejechalem sie efekty extra! Ale odlaczylem:) ale uwazam ze takiemu boxowi mozna zaufac:) podobnie jak boxom z novitec ale szczerze nigdy nie kupilbym takiego boxa sam:)
nie wierze w stereotypy o boxach ale wole program i napewno to zrobie w najblizszym czasie:) ja po programie zrobionym przez welo. Do mojej 145 zrobilem okolo 30 tys km i problemu zadnego nie bylo:) auto jezdzi dalej ale juz nie w moich rekach:) polecam dowiedziec sie i skorzystac z tego posta:)
Jak macie pytania pytac:) bo akurat galletto robilem u siebie i w paru innych sprawdzalem jak dziala:) nie wgrywajcie gotowcow! Ja zrobilem taki blad i przy nacisnieciu gazu z tylu byla zadyma!! Program musi byc dopasowany do auta. Najlepiej dlatego zgrac swoja mape zeby ja obrobic i oczywiscie egr zaslepiony i kolektor wyczyszczony ssacy:) wszystko mozna znalezc na forum:) tez mialem wiele pytan i sa one w roznych dzialach wiec mozna poczytac gdzies tam z mojego profilu:) napewno polecam w dziale tuning mechaniczny-> chip tuning mapy. Pewnie czasem tez zdarza sie przyzwoite gotowce ale.musza sie zgadzac numery hw i sw. Poczytajcie polecam;)
1990mb widze ze masz juz nowa 145;) super;) szkoda troche tamtej TD bo miala bardzo ladny kolor:)
Co prawda mam t.s'a ale ja tak robiłem z przedłużką. Kable się nie przytnie, tylko trzeba uważać by nie spadł pod auto.
no właśnie to mnie zniechęcało do logów , do tego ja muszę podpinać do interfeju zasilanie osobno tymi krokodylkami , by uzyskać połączenie , więc trochę jest zabawy żeby to podłączyć i zamocować żeby podczas jazdy interfejs nie spadł tam gdzie nie trzeba...
Dla chcącego nic trudnego ;)