Panowie, ciężko znaleźć 156SW FL V6??
Printable View
Panowie, ciężko znaleźć 156SW FL V6??
To jak już jesteśmy przy kwestii paliwa, to jakie lejecie do swoich fałek?:
Jeżdżę po całej europie, tankowałem prawie we wszystkich krajach i koncernach naftowych i wiecie co, ja chyba nie mam kompleksu "polaczka" na zachodzie bo różnicy nie widzę i nie czuję. Samochód jak jeździł tak jeździ, pali tak samo, paliwo pachnie jak pachnie. Może by tak przestać gloryfikować zachód jako coś wspaniałego, bo jak z Niemiec lub Francji czy z GB to super, hiper, wypas..... a nasze to gó...o. Ja tam na tle europy kompleksów nie mam, tu i tam mieszkają "buraki"....
A co do samego tematu.
Niestety - u mnie miałbyć polift - a, że na allegro był tylko jeden z vka, do tego z lekko słabymi opiniami, a nigdzie w promieniu 2tys km nie bylo nic ciekawego do sprowadzenia - kupilem 1.9
Jak juz miałbym sie decydować teraz na vke - to myslałbym coś nad gta. A jak nie to 2.5 i wkładać tam 3ke ;)
Jesli kupisz dobrą V6 napewno nie za 6 czy 8 tyś to gaz możesz założyć szfagier ma już ponad 5 lat V6 w gazie i jezdzi bez problemu ja też mam ale bez gazu,,, wole mieć V6 tylko na benzynkę :)
To kup trupa za grosze i ładuj kase a pózniej Alfa awaryjna... Ja tam za swoją trzy lata temu dałem ponad 25tyś Ale auto bez problemowe wiem co mam a jesli uważasz taką V6 za grosze można powiedzieć za dobrą to już twój problem.