Możesz podjechać Radzio. Jutro po 10:00 zabieram się znowu do pracy ;) będę zakładał nagrzewnicę pod klimatronika. Chyba, że poczekasz aż będę miał resztę gratów :)
Panie i Panowie potrzebny mi najnowszy DTE. Posiada ktoś??
Printable View
Możesz podjechać Radzio. Jutro po 10:00 zabieram się znowu do pracy ;) będę zakładał nagrzewnicę pod klimatronika. Chyba, że poczekasz aż będę miał resztę gratów :)
Panie i Panowie potrzebny mi najnowszy DTE. Posiada ktoś??
No jutro i PT odpadam bo arbeit Arturo :) ale sobota niedziela czemu nie myślę tak wstepnie :) ale to będziemy in touch jak co :D
A duzo klamotów Ci zostało do skompletowania?
W piątek rano będę miał resztę klamotów i tego samego dnia finish.
Pomoże mi ktoś z tymi wiązkami elektrycznymi? Nagrzewnicę już mam założoną a od jutra mrozy :( Garaż mam na zewnątrz murowany, ale nie ocieplany :(
- - - Updated - - -
Wtyczka w instalacji auta jest z mniejszą ilością pinów niż gniazdo w nagrzewnicy i oczywiście jest mniejsza.
W dodatku w nagrzewnicy klimatronik są dwa gniazda 10-cio oraz 20-sto pinowe a w zwykłej nagrzewnicy z klimą jedna wtyczka 14-sto pinowa + zasilająca.
Załącznik 82314 Załącznik 82315 Załącznik 82316
- - - Updated - - -
Klejone uchwyty nagrzewnicy pękają :(
Jakąś blache może do nagrzewnicy dorób?jakiś kątownik?:)chodź nie wiem jak to tam siedzi dokładnie ale coś solidnego może dorób niż klejone co by na dziurach nie popękało
Sprzedawca wymieni mi na sprawną, nie popękaną.
- - - Updated - - -
Do momentu przyjścia drugiej nagrzewnicy chciałbym mieć już elektrykę załatwioną :(
podaj maila to Ci wysle schematy instalacji
Jak tam operacja deska po FL :) coś się ruszyło Arturo?