Dokładnie Marta, robicie niepotrzebne zamieszanie. Nikt chyba nie jedzie tam wieśWagonem na glebie, żeby nie móc zjechać z asfaltu :P
Dokładnie Marta, robicie niepotrzebne zamieszanie. Nikt chyba nie jedzie tam wieśWagonem na glebie, żeby nie móc zjechać z asfaltu :P
Fucel, a Ty Golfem III wpadniesz? :D
Ja póki co też mam awarię auta, mam nadzieję, że uda się to ogarnąć w ciągu tygodnia. Najprawdopodobniej łożysko powiedziało papa :[
D O K Ł A D N I E :D Zapomnieliście, że obiecałem mieć Golfa. W niedziele Was wszystkich powyginam z nóg :D
dobra, pojadę tam w wolnym czasie i sam sprawdzę drogę. Jak rozwalę GT to Ciebie obciążę kosztami,co? :P a tak poważnie to Tuśka może znajdzie trochę wolnego czasu w niedzielę i sprawdzi przejazd. Jak nie to ja w tygodniu, ale W TYGODNIU pojadę i sam sprawdzę, bo weekend jestem na uczelni. Poza tym zorganizowaliśmy wszystko od A do Z w niecałe 3 dni. Załatwiliśmy kontakty, terminy, uzgodniliśmy koszty i zebraliśmy chętnych (to ostatnie nadal w toku). Ludzie trochę zrozumienia, że nie można wszystkiego zrobić od zaraz. Uwierzcie mi, że tak czy inaczej chcieliśmy jechać i sprawdzić przejazd, ale na tamtą godzinę miałem tylko taką informację. Na TĄ godzinę mam dodatkowe info od znajomej, że droga jest przejezdna i jak ona tam jechała (zaraz padnie pytanie czy to nie było przypadkiem jeszcze przed naszą erą) to nikt nie narzekał na drogę i nikt nie uszkodził auta. Wyprzedzam pytanie - nie to było niedawno. A integrację miał cały Urząd Skarbowy, który podjechał autami różnej maści począwszy od malutkich mieszczuchów, przechodząc przez kombiaki, wielkie vany i kończąc na transporterach. Więc naszym Pięknym nic się stać nie powinno, ale to także potwierdzę.
Dziękuję, cześć
W te rejony nie musicie się obawiać bo droga się dobrze prezentuje.Ktoś ma taką konkretną glebę?:)
Kobra, to dopisać Cię na zwiedzanie zamku i fote grupową?
Ze mną prawdopodobnie pojedzie na pokładzie jeszcze 2 ludzi. Będę miał naturalną glebę i nie marudzę :P
Powiem Ci,że ciężko powiedzieć bo nawet w weekend pracuję i nie wiem o której skończę.Patrząc na Wasz plan to może zajadę zobaczyć na zamek jak czasu mi styknie.
Dobra, spoko. To o 15 czekamy pod Zamkiem :) płacimy na miejscu, więc to nie problem i na zamek nie muszę podawać konkretnej liczby chętnych. Dobrze by było, gdybyś dał znać po pracy czy bedziesz - 534899013 nr do mnie. Jakby co to dzwoń. i pamiętaj... obowiązkowo weź GT :D miałeś mi podać jaki ona ma kolor, bo bede wypatrywał na mieście :D
a swoją droga to byś wrzucił jej fotki do działu "nasze Belle" :D
Byłem już na zwiedzaniu zamku kilka razy:).Może zaraz się przejdę do garażu i cyknę kilka zdjęć.Zapewne będzie Ci trudno zobaczyć bo rodzice dużo nie jeżdzą.
Auto które nie jeździ sie marnuje, zwłaszcza takie jak GT. Jaki z tego morał? Ty nią bedziesz jeździł :D mówię Ci, że po pierwszym spocie zajarasz się Alfą jak stóg siana :D