God damn.... ile Ty masz tych Alf???? :lol:
Masz jakias wieksza fotke tego oklejenia? Musze sie temu dokladnie przyjrzec.
Printable View
God damn.... ile Ty masz tych Alf???? :lol:
Masz jakias wieksza fotke tego oklejenia? Musze sie temu dokladnie przyjrzec.
Wpisz sobie matini team racing -grafiki beda stylizacje aut-Martini
co do lakieru jest on jak najbardziej....po prostu lekkie wgniecenie, nic poza tym.
To ja bym sie tym nie martwil :)
Rafal poszlo PW z oferta :)
A w przypadku właśnie takich uszkodzeń typu wgniotki, głębsze rysy itp, czy istnieje możliwość abyście przed oklejeniem auta poprawili taki defekt szpachlą czy samochód ma być już w 100% gotowy do oklejania ?
Jak sie ma wytrzymałość takiej foli w porównaniu do zwykłego lakieru jaki jest na samochodzie? jest wytrzymalsza ?
Tak, dosc czesto zdarza Nam sie przygotowywac auto pod folie. Mamy swojego lakiernika drzwi obok :)
Jesli masz na mysli stary,klasyczny lakier to folia bedzie mniej trwala. Choc tu jest sporo zalet dla folii oraz sporo zalet lakieru.
Mysle,ze za i przeciw sa prawie egzekwo. Z nie duza przewaga lakieru.
Jednak jesli wezmiemy pod uwage aktulanie uzywane lakiery EKO to wg mnie folia jest zdecydowanie lepsza.
Folia jest technologia bardzo prezenie rozwijajaca sie i w porownaniu do lakierow podlega innym normom ekologicznym.
Dzieki temu producenci maja wieksze pole do popisu.
Temat porownan lakier vs folia vs plastidp vs lakier eko przerabialem juz na wielu forach ;)
Mysle,ze folia coraz bardziej bedzie wypierac klasyczne lakierowanie...
Rozumiem, że cena wzrasta odpowiednio z ilością miejsc do przygotowania pod folie tak ?
Wycene robi Nasz lakiernik,to jego robota.
Oczywiscie jego wycena zalezy od ilosci pracy jaka bedzie mial.
Bez obaw... Dla Nas ma inny cennik ;)
Rozumiem, a czy była by możliwość podesłania fotek elementów, które są do poprawki przed oklejeniem i mniej więcej poznanie dzięki temu średniej ceny Całej pracy ? Chodzi mi o to, że mam pare km aby do Was dojechać i wolał bym wcześniej wiedzieć z jakimi kosztami musze sie liczyc.