a po co policja do tego ze tak zapytam jak bedziemy jechac normalnie a nie 40km/h to nie powinno byc zadnych problemow
Printable View
a po co policja do tego ze tak zapytam jak bedziemy jechac normalnie a nie 40km/h to nie powinno byc zadnych problemow
ello witam mam nadzieje że uda mi się zooorganizować na niedzielę pozdrawiam i mam nadzieje że nic mi nie przeszkodzi pozdrawiam alfazjarańców
:)
Krulik mysle ze trasa jest super i większość nie bedzie miala nic przeciwko wlasnie takiej a nie innej trasie:) (jesli tak to czekamy na ciekawsze propozycje):) moze warto bylo by wydrukować kilka egzemplarzy dla osób nie znających tych okolic( na wypadek zgubienia sie) homel86
Jesli chodzi o policję to moze tak odpowiem troche ich znam i w zdecydowanej większości spoko goście z nich ale zawsze mozna trafić na nadgorliwego który lubi sobie punktów natrzaskac:) z tego co wiem jesli pojedziemy zwarta grupa to juz bedzie tz kolumna a takie cos trza zgłaszać!!! Wiec wybor jest moim zdaniem prosty albo robimy cos co bedzie ok albo idziemy na tz fart:) tylko osobiście nie chcialbym pozniej slyszec ze po naszym spocie ktos musial mandat płacić i zle wspomnienia mu zostaną a nie dobre:) wiec jak w każdej sprawie związanej z organizacja tego spotu prosze o opinię
Dragon no offence, ale wg mnie policja jest nam zupełnie zbędna:)
'Kolumnę' teoretycznie można podzielic na kilka częsci. Poza tym nie pamiętam przypadku, żeby kiedykolwiek niebiescy w takim przedsięwzięciu przeszkodzili wlepiając mandaty.
Ojców był już przez Alfaholików opanowywany nie raz i za każdym razem nic się złego nie działo:) Ba! Wręcz przeciwnie... Każdy uczestnik zadowolony, pojedzony (wszak był i grill na parkingu) i chętny na jeszcze...
Co do godziny, myślę, że spotkanie koło południa wszystkim mniej więcej powinno pasowac. Może nawet później, przecież to przecież niedziela - dzień wolny i każdy chce sobie dłużej pospac, a niektórzy mają do przejechania nawet i 100km na taki zlot, wiec czasu tez im to troszkę zabierze.
Ja przyjadę na 80% ,ale dużo zależy od tego jaka będzie pogoda przed samym zlotem,powinna się udać. Dzień lub dwa przed wyjazdem napewno tutaj napiszę czy będę na 100% czy też nie. Wtedy raczej przyjadę do Ojcowa na miejsce i wezmę tel od jakiegos forumowicza w razie jakichkolwiek pytań.
Krulik chyba sie nie zrozumieliśmy:) mnie nie chodz oto zeby policja jechała jako pilot nic z tych rzeczy (niepotrzebne koszty) chodzi tylko o zgłoszenie oficerowi dyżurnemu faktu takiego przejazdu
No i mamy święty spokój:) oczywiscie wola większości bedzie miec duże znaczenie w podjęciu ostatecznej decyzji dlatego im wiecej propozycji i sugesti tym lepiej :)
Ja jestem jak najbardziej za policją.
My się piszemyczyli ja z żoną.Dajcie znać tylko gdzie to Multikino bo nie kojarzę.Pozdrawiamy.
dragon2020 to w sumie zglosic mozna lajtowo myslalem ze chcesz zeby nas pilotowali :mrgreen:
jeżeli dam radę to przyjadę ale nic nie obiecuje , jeżeli dam rade to bede to wiedzieć w dzien zlotu i razem z kolegą Gopciem pojedziemy na dwie alfy bo mieszkamy w tym samym mieście