To normalne. Przycisk się zapala zawsze kiedy go przyciśniesz. Nawet jak kable od maty odetniesz nożyczkami. To nie ma nic do rzeczy. Kontrolka nie jest wpięta szeregowo tylko równolegle. Masz coś nie halo z matą.
Printable View
Jeśli chodzi o mnie to czas w sumie sam sie wygospodarował w piątek i sobote bo nocuje na wsi a wtedy hulaj duszo :D
jak tam maestro,zdziałałeś cos ? Mnie chyba czeka to samo...
Wymieniłem ostatnio popalone włączniki,ale nic nie pomogło. Powiedzcie mi,jak długo trzeba czekać żeby poczuć ciepło na dupie ? mowa o skórzanej tapicerce
Niezdziałałem bo to auto chyba naprawde sie ze mną nie polubiło. Nie bede sie nawet rozpisywał bo znowu bedzie że żale wylewam.
weź to sprzedaj i wycofaj chociaż z 1000 pln ;P
To trzeba sie napić po prostu to wtedy i złość minie ;)
Poczekam aż znajde cewke to moze i foch jej minie.
Panowie bo dzisiaj zauwazylem ze u mnie fotel pasazera nie grzeje i sie nie swieci .Zerknolem do instrukcji gdzie sie znajduja bezpieczniki i przekazniki od podgrzewania i nie moge zlokalizowac ktory to jest dokladnie przekaznik od podgrzewania foteli w bagazniku po prawej stronie. Tam tez jest chyba bezpiecznik od tego. Tak tam na srane kabli ze nic nie widze, pod kierownica w skrzynce namierzylem bez problemu ,ale tam nie moge w dodatku juz ciemno.Jesli ktos moze wskazac dokladnie ktory to jest, to bede wdzieczny
czwarty przekaźnik od lewej o ile dobrze pamietam
Dzieki znalazlem pod nim jest takze bezpiecznik ,problemem okazala sie rozpieta wtyczka przy przycisku zalanczania podgrzewania ,tak wiec problem z glowy