dodajmy jeszcze fakt, że nie wiemy dlaczego w jednych alfach to działa, a w innych nie... i nie mamy ustalone ani co ani jak
Printable View
dodajmy jeszcze fakt, że nie wiemy dlaczego w jednych alfach to działa, a w innych nie... i nie mamy ustalone ani co ani jak
Tez mnie to irytuje w szególnosci dla tego ze w 85% szyba samochodu jest przejrzysta i nie ma potrzeby, "rozladowywania" aku...
I nie uwazam ze powinienem isc do psychologa tylko dla tego ze chociaz w minimalnym stopniu chce zadbac o zywotnosc mojej "bateryjki"
Wysłane z mojego 5' LG-VU za pomocą Tapatalk 2
A jak wyłączyć to pikanie gdy temperatura jest ponizej 3 stopni w menu buzzer dam na 0 i dalej jest pikniecie.
Haha, no jest problem jak temperatura waha się w tych okolicach, pika co dwadzieścia minut a za każdym razem może to być również "MOTOR CONTROL SYSTEM FAILURE" (tfu!) ;)
Nie spotkałem się z pikaniem co 20 min., być może nie poruszam się w aż tak wahających się temperaturach ;) No ale ja jeżdżę 156 więc może jest inaczej ;) Co do MCSF, to u mnie można to różnicować patrząc na infocenter, ale nie widzę też problemu żeby zerknąć w stronę zegarów podczas piknięcia :)
No jasne, że jest wtedy nerwowe zerknięcie na komputer ;)
Po prostu chciałbym to wyłączyć, by nastała cisza.
Pozdrawiam.
Witam, czy ktos wie gdzie w aucie jest ,,dokładnie" przekaźnik ogrzewania tylnej szyby, bo MES pokazuje mi taki błąd :
1: B1016 - Przekaźnik ogrzewania tylnej szyby
Po mimo tego błędu ogrzewanie działa po naciśnieciu przycisku.
PS.
Klimatronik dwustrefowy.
W temperaturze 3 stopni nie załącza mi sie z automatu ogrzewanie, tak dla informacji.