-
Niestety nie będzie to dobra informacja, za dwa tygodnie będę ruszać z domkiem (dodatkowa robota) układanie kostki, wykończeniówka w środku. Robota na 3 miesiące, a odmówić nie mogłem. Ciężko było mi podjąć decyzję, ale jestem zmuszony zrezygnować z OP. Przepraszam Panowie i Panie... :(
-
Szkoda :( z 10 samochodów z regionu zostały 3
-
"Już za parę dni, za dni paaaaręę" :D
Jest już lista zakwaterowania w domkach na OP Zlocie 2013. W/w listę można znaleźć w dziale "Zloty, imprezy, spotkania" w odpowiednim podforum. Jednakże zobaczyć ją mogą tylko uczestnicy zlotu. W naszym domku zakwaterowani są:
ja z Tusią147, Sempre z Martą, Lutraki z Karolem, Semri oraz kolega Malin2k5 z os. tow. :)
-
Adrian, ten osobny temat jest po to żeby informacjie w nim zawarte pozostały do wiadomości zlotowiczow, więc nie publikujemy po innych tematach informacji w nim udzielanych.
-
Jeśli chodzi o jazdę, to ja i Lukasz A. też pewnie będziemy jechać przez kuj.-pom. więc jeszcze się możemy zgadać ;)
-
Uderzaj z tym do mnie, w odpowiednim czasie przedstawię dokładne miejsce spotkania, na pewno będzie to Toruń, przed to Bydgoszcz.
Muszę zmówić się z sempre i autexem.
-
Semri, masz już zaplanowaną trasę?
-
http://goo.gl/QDXcJ We Włocławku trochę wolno będzie przez remonty i dziury, a przez Łódź bo lepsza droga niż 715 i 716. DK74 nie znam stanu drogi.
Rozpoczęcie oficjalne zlotu o godz. 18, 5h jazdy z Bydgoszczy i na miejscu się zakwaterować, myślę że o 9-10 robić wylot z Bydgoszczy.
-
Zobaczymy jeszcze co powie Łukasz A., o której będzie chciał startować od siebie z Koszalina ;)
Rozumiem że trasa jest zaplanowana z uwzględnieniem darmowych traktów... :D
-
Tak, póki co Kowal-Łódź jest free.