No tak, tak off-top
Kolego wrzuć fotki jak to wygląda, bo ja, jak i wielu przeglądających te strony czeka na te fotki i jestem ciekaw jak to wygląda w porównaniu do zwykłych..
Printable View
No tak, tak off-top
Kolego wrzuć fotki jak to wygląda, bo ja, jak i wielu przeglądających te strony czeka na te fotki i jestem ciekaw jak to wygląda w porównaniu do zwykłych..
Porażka. Myślałem że chociaż na forum Alfy się uchronię od bezsensownych komentarzy :/ Widzę, że mamy tutaj sporo zakompleksionych i ograniczonych "kolegów". Jak chłopak chce wstawić sobie inne lusterka to jego wybór. Nie pytał się, czy wam się podoba, ale jak je podłączyć.
Bywa tak, że coś wygląda beznadziejnie, a w aucie prezentuje się fajnie (przykładem mogą być felgi AR http://d.moto.gratka.pl/auto/10025/o...192772_A_N.jpg)
o gustach sie nie dyskutuje... jak by kazdy tak myslal to firmy tuningowe by upadly.. a zdjecia wrzuce jak auto wroci od mechanika bo robie zawieszenie. ok 2 tyg. ale z drugiej strony nie wiem czy dawac bo po co skoro i tak sie wam nie podoba... a dziekowac nie mialem za co.. niestety... a jak by ktos kiedys chcial montowac takie lusterka niech napisze na priv dam schemat i powiem co i jak by uniknął takich komentarzy jakie byly tu pisane..
Koledzy! Naprawdę nie podoba się Wam ta poszerzona alfa ze zmienionymi lusterkami, którą zamieścił kolega drift-r? Dla mnie jest ekstra i takie lusterka na pewno przy niej pasują. Nie wiem jakby wyglądała zwykła 156 z takimi lusterkami. Po prostu nigdy takiej nie widziałem. Kolego Orlik22 daj więc fotki, to sobie wyrobię zdanie. Trochę głupio, że skrytykowaliście kolegę, a nie zobaczyliście nawet jaki jest efekt końcowy takiej modyfikacji...