Twoje wypowiedzi to pełen bełkot , już teraz widać brak argumentów :DDD a 155 posiadam dlatego że bardziej mi się podoba niż 166 :PCytat:
Napisał blackalfa166
Printable View
Twoje wypowiedzi to pełen bełkot , już teraz widać brak argumentów :DDD a 155 posiadam dlatego że bardziej mi się podoba niż 166 :PCytat:
Napisał blackalfa166
Także zdecydowanie polecam v6. TS jest bardzo problemowym silnikiem w którym nawet falowanie obrotów jest trudne do zwalczenia. Silnik diesla, owszem dobry, lecz po co skoro można założyć gaz do v6 i tak samo tanio jezdzić z o wiele lepszą frajdą.
no to się uśmiałem 155 ładniejsza niż 166 no i dodaj jeszcze że bardziej dostojna jest bo nie masz LPG. Czowieku skąd ty przyleciałes na planete ziemia ??Cytat:
Napisał 75andrew155
oto kilka twoich wypowiedzi świadczących o twoim cyniźmie i hipokryzji.
to ty nie wiesz że jak się coś psuje w alfie to się jedzie do serwisu i tam się naprawia ? Jak to sam powiedziałeś SKUNDLASZ swoją piękną dostojną alfę podróbkami ? bo co bo taniej ? czyli tanie badziewne cześci można pakować ale alternatywnego paliwa już nie. Bo co bo czesci nie widać nie :D i można kombinować ale podjechać na stację i zatankować LPG to dla ciebie wstyd :lol: jaja poprostu takiego hipokryty juz dawno nie widziałemCytat:
Napisał 75andrew155
kiedyś trzeba bylo wymienić wycieraczki to napisałeśhmm wiesz jak mnie się wycieraczki skończyły to pojechałem do serwisu i zamówiłem te ramiona i nie SKUNDLAŁEM auta :DCytat:
Napisał 75andrew155
a jak tam twoje rolki ? kiedyś nawet tak kombinowałeś że od SKODY dopasowałeś częściinnym razemCytat:
Napisał 75andrew155
Zamienniki ? po co przecież ty nie hańbisz się i nie kundlisz auta :D nie można bylo podjechac do serwisu ? czy paliwo cię tak drogo wychodzi że cię nie stac na części :DCytat:
Napisał 75andrew155
hmmm drążki i końcówkii co dorobileś coś wkońcu ? może cos się udalo spasować ... no bo oryginały to są drogie przeciez :lol:Cytat:
Napisał 75andrew155
masz na swoim koncie 3070postów i takich przykładów jak kombinujesz żeby było taniej mogę przytaczać dziesiątki. Korzystasz z alternatywnych kiepawych części a śmiejesz się z alternatywnych paliw
nienawidze hipokrytów
HIPOKRYTA <strzela>
LPG w ogole nie bralbym pod uwage. Ja brałbym tylko i wyłacznie 2.4 JTDM 175. Po delikatnym chipku masz 210 KM, osiągi zblizone do 3.0 V6, przy spalaniu absolutnie nieporównywalnym - srednio 7.5L ON vs średnio 11L Pb95. Powyzsze zalozenia maja sens przy przebiegach minimum 15-20 kkm/rok, co przy 166 nie powinno stanowic problemu.
Tak Alfa 155 jest dla mnie ładniejsza od 166 i dziwię sieZe tego nie możesz zrozumieć a przytoczone moje wyrwane z kontekstu zdania są bardzo nie trafione . Wycieraczki mam orginalne Championa za 170 zł komplet a nie jak w serwisie mi powiedzieli za sztukę. Chyba lepiej się zapytać o wahacze użytkowników którzy dłużej odemnie mają 155 V6 niż kupować w ciemno . Rolka prowadząca od paska klimatyzacji jest od Skody bo innej nie miałem i chodzi do dziś. Drążki kierownicze mam założone orginalne od tego modelu żeby zrozumieć to zagadnienie to tzreba by było przeczytać cały temat a to co przytoczyłeś to jest tylko wycinek tego tematu . Siłowniki maski są nowe i nie interesuje mnie czy one są orginalne czy tez nie orginalne ważne że działają i polecam zakup 40 zł za sztukę . Tak więc twoje wyszukiwania moich postów na nic sie zdały temat dotyczy V6 i ewentualnym jego zagazowaniu czego nie polecam a nie części zamiennych . Widac brak argumentów co do moich postów nie musisz ich czytać niektórym mogą się przydać
HIPOKRYTA
Tylko tyle masz do powiedzeniaCytat:
Napisał blackalfa166
SZPANER NA GAZIE :PCytat:
Napisał blackalfa166
Andrzej ty masz na nazwisko Leper ?
bo zachowujesz się jak on :lol:
ja szpanuje ? czym ? sam powiedziałeś że 166 jest dużo brzydsza od twoje 155 :lol:Cytat:
Napisał 75andrew155
wyrwany z kontekstu to ty jesteś. Nawet nie masz za grosz godności żeby poiwiedzieć ... owszem jak mogę coś taniej kupić to się kombinuje. Nie ma senssu wydawać kasy na oryginaly w niektórych przypadkach. Ale nie lepiej napisac że to wszysko nietrafne przytoczenia z mojej strony.Cytat:
Napisał 75andrew155
HIPOKRYTA <strzela>
Szanowny "blackalfa166", Alfe kupilem 2 lata temu za 30K w stanie - jak to ocenił mechanik - prawie idealnym z przebiegiem ok 150K. Auto bylo regularnie serwisowane w Carserwisie...Za mojej "kadencji" pod maską poszło: chlodnica, termostat, pompa wody, termowłącznik wentylarota, czujnik temp, jakias wiązka elekrtyczna (nie wiem od czego ale auto stanelo) a teraz na wymiane czeka wentylator... w drugim aucie, jakim jest volvo s60, ktore mamy od nowosci - przy identycznym juz przebiegu jedyną jak narazie usterką bylo lozysko kola...w pugu 406, ktorym zrobilem 260K km byla konieczna wymiana silniczka krokowego i paru zarowek! tylko!
inne kwiatki dotyczące 166: 2 komplety wachaczy, 3 silowniki w drzwiach,klamka!(jak to mozlwe zeby rozpadla sie klamka?!?!), nagrzewnica i pare przekaźnikow ktore zostaly uszkodzone w wyniku zalania (swoją drogą jakim to trzeba byc mózgiem zeby część ktora może wylać umieszczac nad elektroniką?), podgrzewanie fotela kierowcy 3 dni temu padlo...
no wiec generalnie na aucie sie troche zawiodlem. a ze podchodze do aut w sposob dosc pedantyczny, to prosze mi tu nie wrzuciac ze kupilem zaoranego szrota, bo chocby nie wiem w jak zlym stanie mialby byc samochod, to o takiej usterce jak centarlny zamek czy podgrzewanie fotela w zadnym innym samochodzie nie slyszalem...