Obiecanki cacanki, znowu człowiekowi smaku narobią... z tym napędem na tył to już tyle plotek wypuszczono, że pewnie prędzej zrobią jakiegoś transaxle'a.Cytat:
Napisał mojax
Printable View
Obiecanki cacanki, znowu człowiekowi smaku narobią... z tym napędem na tył to już tyle plotek wypuszczono, że pewnie prędzej zrobią jakiegoś transaxle'a.Cytat:
Napisał mojax
Nie będę zdziwiony, jak księgowi będą mieć decydujące zdanie w tej kwestii i skończy się na przednim napędzie, bo przecież tańszy... Zawsze pozostaje liczyć na 4x4 w opcji :mrgreen:Cytat:
Napisał ozzy
Jasne, za 180 tyś, dziękuję ...
Bo tak ma to właśnie wyglądac. Mi się to podoba, bo lubie ostre i wyraziste linie.Cytat:
Napisał Piciu
Nooo......i płyta podłogowa z Opla Insignii- tam masz na przód bądź na 4x4 przez haldexa.Cytat:
Napisał Piciu
Nawet przepiekna :)Cytat:
Napisał tomkap
W tam tym odcinku Top Gear, spierali siektóre auto powinno trafić do muzeum sztuki współczesnej, w bardzooryginalny sposób reklamowali swoej auta przed zacnym grono doktorów sztuki. Na końcu odcinka zrobili podsumowanie, wiem ze wygrała Alfa, i przy wyborze auta przez prezenerów jakim autem chcieli by jeździć, cała trójka zgodnie wymieniła Brere, ale zaden z nich nie polecił by jej znajomym. hehehehe
miałem okazje siedzieć w Brerze, dokładnie w tej:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-brera-3...-C7518826.html
auto fajne, wyjątkowe ale mało funkcjonalne. zastanawiam się czemu właściciel tej powyżej chce je sprzedać..
ogółem auto można nazwać sukcese, nikt przecież sie nie spodziewa że auto takiej klasy będzie kupywało mnóstwo ludzi. alfa przecież po to aut nie produkuje. włosi ją stworzyli by ludzie mogli jeździć pięknymi autami i to na pewno im się udało
Myślę ,że słowo funkcjonalność na forum AR powinno być raczej rzadko używane:D. Już słyszę właścicieli 156-tek jak upomonają się o uchwyty na kubki.;)
rafter, z tymi uchwytami na kubki, trafiłeś prosto w serce projektanta....hehe