No cóż nie wiem co się stało, że nie dotarło - w takim razie czekam na edycję sierpniową.
Printable View
No cóż nie wiem co się stało, że nie dotarło - w takim razie czekam na edycję sierpniową.
ja tam mocno z dystansem podchodzę to tego konkursu, lubię pstrykać więc myślę co tam wyślę. Szkoda tylko, że nie docenia się scenerii wokół auta, miałem pomysł jechać w nocy lub nad ranem gdy unoszą się jeszcze mgły w okolice mostu rędzińskiego ale chyba będzie lepiej jak zrobię zdjęcie przy biedronce czy lidlu - komary mnie nie zjedzą i w ogóle stracę mniej czasu ;)
pozdrawiam!
Pawel no kutfa glosuje na Twoja.Sorry Luke bo tez fajna fota.Nie da sie na 2 zaglosowac.Pozdrawiam
nr 2 :)
Jest poziom :) miałem dylemat między 1 a 3
Ostatecznie 1
o co chodzi Ci ?
Moze mam zrezygnować z konkursu, bo jeden uzytkownik nie widzi nic niesamowitego w scenerii, rozumiem ze kazdy ma swoje zdanie i wogóle zaskoczeniem dla mnie jest ze az takie ma zainteresowanie zdjęcie, które nie było robione na jakimś uchwycie, lecz przez kolege z forum jadącym z bratem drugim pasem takze AR 159. Ten konkurs moim zdaniem miał być 4fun a jest jak zawsze zazdrość i hejterzy.
To nie wina właściciela zdjęcia tylko specjalistów od wyboru prezentowanych nam do głosowania zdjęć :)
ale też się już nie wypowiadam bo zaraz usłyszę, że co tam ja mogę wiedzieć albo ze zdjęcie nie dotarło hehehehehhe :)
wedlug mnie ostatnio sa dobre zdjecia w konkursie i nie ma sie do czego przyczepic ale jak widze zawsze sie ktos znajdzie kogo w dupie sciska