Najlepiej alkoholem izopropylowym lub benzyną ekstrakcyjną
Printable View
Najlepiej alkoholem izopropylowym lub benzyną ekstrakcyjną
no to benzyne mam wiec jej uzyje.Wlozyc czujnik do jakiegos pojemnika z benzyna i zostawic go na chwile??Nalezy uwazac zeby czegos nie zalac czy mozna go calego wrzucic niech plywa czy tylko przeplukac styki??
Numer OE części której szukasz 55206797
To ma byc czujnik o numerach BOSCH 0 281 002 845
A tutaj masz wszelkie jego zamienniki:
http://www.arwit.pl/TDSearch.aspx?a=55206797
A tu masz na Allegro:
http://allegro.pl/listing/listing.ph...ie+dzia%C5%82y
- - - Updated - - -
Niech popływa ;)
Po prostu płukaj.
wielkie dzieki @sdero za wszystkie odpowiedzi na moje glupie pytania;).Pozdrawiam
Nie ma za co ;)
(To nie są głupie pytania)
i juz wszystko wiem.Bylem u kolegi Ramzesa_II.Podpielismy kompa.Czujnik doladowania jest walniety ale blednie pokazuje w dolnym zakresie,pozniej wskazania sa OK.Odpielismy go i wskazowka opadla na zero,podpielismy i spowrotem wychylila sie na pierwsza kreske.Dodatkowo dowiedzialem sie, ze musze wymienic wezyki podcisnienia idace do overbosta- jeden sie rozsypal ale obeszlismy i podpielismy bez niego-ten taki najkrotszy przy kolektorze.Ramzes mowil mi zeby nie kupowac zamiennika tylko oryginal Bosha.Podobno te zamienniki sa slabej jakosci.Co koledzy o tym mysla??
Kupiłem Bosha ponad rok temu i działa bez problemów do dzisiaj.
A mi Bosch padł po roku. Muszę do niego zaglądnąć w wolnej chwili. Ale kupiłem 0281002437 zamiast poprawionego z końcówką 845.
A wężyki kupisz za grosze na metry. Ja za 20 zł kupiłem i połowa mi została.
kupilem wezyk podcisnienia.Gosc w hurtowni motoryzacyjnej AD Dakol dal mi jakies wzmocnione niby przewody paliwowe-mowilem, ze to do turbiny.Czujnikiem i wezykami zajme sie kolo weekendu.Czujnik Bosha u nich 300 zl(na zamowienie-maja jeden we Wroclawiu), a jakis wloski ktory maja na stanie 200 zl,nazwy mi nie podal bo oni maja jakis swoj symbol(mowil, ze to oryginal i podobny jakosciowo).Podjade jeszcze do innej hurtowni motoryzacyjnej