a ma ktoś te naklejki z Carlą Bruni i Angelą Merkel ?? Nie pamiętam tego tekstu dokładnie, ale wiem, że był niezły... :)
Printable View
a ma ktoś te naklejki z Carlą Bruni i Angelą Merkel ?? Nie pamiętam tego tekstu dokładnie, ale wiem, że był niezły... :)
tak się próbuję poruszać delikatnie po forum jako nowy , i nie wiem kogo mógł bym wypytać czy są dostępne jakieś klubowe naklejki ?? Bo nieraz nie łatwo tak odszukać wątek którego potrzeba z góry dzięki za pokierowanie
Naklejki alfacholicy na małe zaciski masz?
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Hej! Moniq masz jeszcze naklejki ;)?
mozesz podrzucic foty naklejek ktore masz na stanie? ;)
Z miła chęcią zakupie naklejki alkoholików aby każdy mnie rozpoznał coś Ciekawego .
Napiszcie na pw tutaj albo na fb :D
Zajmuje się ktoś jeszcze naklejkami?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Zapraszam ! :)
Można to ewentualnie gdzieś zobaczyć, jak wyglądają te naklejki?
[MENTION=77247]FilipoInzhagi[/MENTION] możesz zobaczyć tutaj ---> http://pire.com.pl albo podeślij mi swojego @, to tam stricte dot. AR wyślę :)
Podbijam naklejki
Jak mozna zakupić ?
Temat nadal aktualny?
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Minike trafisz tez na fejsie. Dalej robi . Jednak ja na szybca dalem wzór z neta do agencji reklamowej sąsiada i mi zrobił od strzala wiec jak masz coś takiego obok siebie to przesyłka wyjdzie tyle co naklejka.
Nie mam juz agenta Facebooka [emoji39]
Wlasnie chcialem teb wzor co Ty masz na swojej, bo ramki bede mial inne, a zeby nasi wiedzieli ze swoj stoi/jedzie to chcialem wlepe
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Ja zobacze bo moze mam jeszcze cos z AH ale w kształcie tego Scudetto co mam na blotnikach w 159
Czy są jeszcze dostępne gdziekolwiek i u kogokolwiek klubowe naklejki?
Podbijam, są dostępne?
Tak się składa, że mam kontakt z osobą, która się tym zajmuje. Wklejam przykładowe wykonanie:
Załącznik 267744
Myślę, że wykona z grafiki to co chcemy :)
Nie wiem jakie wymiary, musiałbym zmierzyć, ale coś, co by schludnie zmieściło się na bocznej szybie z tyłu ;-) Generalnie myślę, że można by stworzyć jakieś dwa, może trzy wzory i ewentualnie zrobić zapisy, tak jak na dywaniki, polary czy ramki, zobaczyć czy w ogóle będzie więcej chętnych.
No właśnie przydały by się ze 3 wymiary. Wtedy zamówię, nakleję i zobaczymy jak to wygląda na aucie.
Mam już ceny i plik cdr natomiast przydałby się jakiś svg - nie mam możliwości otworzyć / przekonwertować go do svg.
Ja myślałem o 3 naklejkach:
- boczna szyba
- tylna szyba
- błotnik przód za kołem
I takie rozmiary chciałbym dobrać. Jeśli ktoś ma coś na aucie to prosiłbym o fotkę + miarę.
Kolor biały / czerwony?
Pozdrawiam!
OK, nie wiem jakie były oryginalne wymiary ale widzę że wszędzie mieści się naklejka szerokości 8-10cm
Wie ktoś jak produkowany był pierwowzór?
Załącznik 267804
Ja optuję za naklejkami numer 7 i 2.
7. Proponuję szerokość 9cm.
2. Proponuję szerokość 20cm
EDIT:
Zamówiłem zgodnie z wzorem powyżej, zrobię przymiarkę i zobaczymy jak to wygląda.
Dla mnie zdecydowanie 2 i raczej mniejsza szerokość.
Sorry, źle przeczytałem. 2 i szerokość jest OK.
Również chętnie przytulę te naklejki. Dajcie znać kiedy i gdzie będzie można zamawiać :)
Również czekam na informację